Ankomstpakker

Med en ankomstpakke fra KILROY får du en blød start på din store rejse. Slip for alt besværet med at finde fra lufthavnen ind til byen og herefter finde overnatning. Dét er der styr på, og så kan du fokusere på dét, der er vigtigt; nemlig hvad du skal opleve på din rejse. Så er du klar til, at eventyret for alvor begynder.

En ankomstpakke, også kendt som en startpakke eller transferpakke, er noget enhver rejsende kan bruge, selv de mest erfarne! Vi kan vel hurtigt blive enige om, at der ikke er nogen, der egentlig kan lide at ankomme sent i en fremmed lufthavn eller by og derefter bruge de første par timer på desperat at lede efter et ordentligt sted at sove.

Med en ankomstpakke er dine første nætter booket hjemmefra. Så snart du ankommer i lufthavnen, skal du sådan set bare huske din kuffert, og så bevæge dig mod udgangen. Her bliver du samlet op af en minibus, shuttlebus, tuk-tuk, en rickshaw eller anden form for lokal transport, hvorefter du bliver kørt direkte til dit hostel.

Check-in er en formalitet, og der går ikke lang tid fra du lander efter din lange flyvetur, til du kan smække benene op og finde dine bedste snorkelyde frem. Efter en god første nat får du serveret morgenmad, og så er du klar til at udforske byen og omgivelserne. Lettere bliver det ikke.

Ankomstpakke til Sydney

Fra DKK 1245
Ankomstpakke til Sydney
Køb en ankomstpakke til Sydney i Australien. Vi sørger for, at du kommer fra lufthavnen til dit forudbestilte hostel, der med stor sandsynlighed ligger i 'The Block' - et af de mest populære backpackerområder i byen.
Læs mere

Ankomstpakke til Bangkok

Fra DKK 400
Ankomstpakke til Bangkok
Bangkok kan være meget overvældende, hvis det er første gang du besøger byen. Derfor har vi gjort det nemt for dig med en ankomstpakke, så du ikke skal bøvle med transport og overnatning. Tro os, du vil fortryde hvis ikke du booker en ankomtpakke hjemmefra!
Læs mere

Ankomstpakke til Manila

Fra DKK 175
Ankomstpakke til Manila
1 dag
Få en blød start på eventyret i Filippinerne med denne ankomstpakke i Manila. Undgå alt bøvlet og få både transfer, overnatning og morgenmad på Z Hostel i et af byens mest populære områder.
Læs mere

 

 

 

 

Contact