IYTC - International Youth Travel Card

iytc-card-1280x808.jpg

IYTC kortet gør det lettere og billigere for unge under 31 år at rejse. Ved at fungere som officielt billed ID giver IYTC adgang til tusindvis af services, fordele og rabatter i hele verden, samt billige og fleksible flybilletter.

Hvorfor skal jeg have et et IYTC kort?

  • Internationalt anerkendt og accepteret billed ID - acceptere i hele verden
  • Adgang til KILROYs Ungdoms- og studieflybilletter
  • Fordele og rabatter i hele verden

Hvilke rabatter kan jeg få med mit IYTC kort?

Her ser du et lille udvalg af de rabatter du kan få med kortet:

Vær opmærksom på at ovenstående rabatter kan variere. Hold dig opdateret på seneste rabatter på www.isicdanmark.dk

Hvor kan jeg se flere tilgængelige rabatter?

For at se det fulde udvalg af de mange tilgængelige IYTC rabatter skal du besøge www.isic.org. Her kan du under ”benefits” sektionen vælge den kategori samt korttype (vælg IYTC) du ønsker at se, og hermed får du et fint overblik over rabatter i hele verden – fra forlystelsesparker til overnatning og restauranter.  

Derudover kan du gøre brug af størstedelen af online rabatterne på www.isicdanmark.dk. En online rabat betyder at du får en rabatkode til et partner site som du kan benytte til at opnå rabatten. For at opnå disse rabatter skal du logge ind med dit IYTC kortnummer på www.isicdanmark.dk i øverste højre hjørne.

Bemærk at ikke alle online rabatter på www.isicdanmark.dk er tilgængelige og kan variere fra tid til anden.

Er du under 31 år men også studerende?

Såfremt at du endnu ikke er fyldt 31 og er indskrevet på en SU-berettiget uddannelse (gymnasie, professionshøjskole, universitet mv.) så skal du have fat i ISIC kortet i stedet. ISIC er det internationale studiekort som giver dig adgang til endnu flere fordele og studierabatter i Danmark og resten af verden. Besøg www.isicdanmark.dk for mere information.

Få adgang til massevis af rabatter. Køb dit IYTC kort online.
Køb kortet her

 

Contact