Billige flybilletter

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg
KILROY sammenligner flypriser fra alle de større flyselskaber for at kunne tilbyde dig de billigste flybilletter. Vi er også specialister i fleksible flybilletter til studerende, backpackere og opdagelsesrejsende i alle aldre. Book en billig flyrbillet online eller spørg vores rejseeksperter. De har også altid tilbud på flybilletter, ture, overnatning og lokal transport. De har rejst over hele verden og giver dig de bedste rejseråd med på vejen.

Billige flybilletter for alle

Standard flybilletter er gyldige for alle, der har brug for en retur- eller enkeltbillet. Billige standard billetter kan findes overalt på internettet - også her hos KILROY, hvor vores online bookingsystem er forbundet til alle de større flyselskaber i verden og opdateres dagligt med de nyeste priser og kampagnetilbud. Derved kan vi give dig de bedste tilbud på billige flyrejser og sikre, at du kommer afsted til din drømmedestination og også har råd til lidt lommepenge.

Billige biletter til unge og studerende (KILROY billetter)

KILROYs billetter er fleksible og passer til dig, der vil have friheden til at ændre dine billetter. Ofte er det også muligt at ændre rejseplanen - både før og under din rejse. Denne type billet er for unge under 25 år og for fuldtidsstuderende op til 33 år. Du skal være i besiddelse af et ISIC kort (International Student Identity Card) eller et IYTC kort (International Youth Travel Card) for at kunne købe denne type ungdoms- og studiebillet. KILROYs flybilletter passer til lange backpackerrejser, jorden rundt billetter, sabbatårs rejser og studier i udlandet. Læs mere om KILROYs flybilletter til unge og studerende.

Kombinationsbilletter

For dig, der ikke leder efter en simpel flybillet fra A til B, findes der kombinationsbilletter. Med disse kan du kombinere flere destinationer og fly på én billet. Kombinationsbilletter kan kun i meget begrænset omfang bookes online, og du skal have et godt kendskab til flybilletters sammensætning for at booke på egen hånd. Hos KILROY er vi eksperter - lad os hjælpe dig. Kontakt os her.

Mellemlandinger & gratis stop-over

En mellemlanding handler oftest bare om at fordrive tiden i en lufthavn mens man venter på sit næste fly. Men der er faktisk andre muligheder. Alt afhængig af billetten og flyselskabet kan du ofte forlænge din mellemlanding (med flere dage eller uger) gratis eller mod et mindre beløb. Populære mellemlandinger inkluderer destinationer som f.eks.: Thailand, Hong Kong, Singapore, Miami og New York. Forlængede mellemlandinger kan ikke bookes online som en del af din flybillet, så kontakt venligst en KILROY rejseekspert, hvis du vil tilføje lidt ekstra krydderi til din rejse i form af en forlænget mellemlanding, og opleve en destination mere på din rejse.

Rejser jorden rundt, sabbatår og helårsbilletter

KILROY er især specialister i flybilletter jorden rundt og flybilletter til unge, backpackere, studerende og sabbatårs rejser. I modsætning til almindelige returbilletter, er rejser jorden rundt sammensat af flere enkeltbilletter fra adskillige flyselskaber og flyalliancer. Der findes bogstavelig talt flere hundrede ruter at vælge imellem, der enten går jorden rundt eller koncentrerer sig om enkelte eller flere kontinenter. Så slip fantasien løs og vi går straks i gang med arbejdet.

Hvis du vil vide mere...

Til dig som skal ud på en længerevarende jorden rundt rejse eller backpackerrejse, f.eks. ifm. med et sabbatår, har vi lavet en detaljeret rejseguide med svar på langt de fleste praktiske spørgsmål.

Book din rejse i god tid og oplev verden

Køb billige flyrejser og billige flybilletter hos KILROY

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent
Contact