Adventure rejser - Oplev mere!

adventurerejse

KILROYs adventure rejser er forslag til sammensatte rejser på et eller flere kontinenter. Vores erfarne rejsekonsulenter har skræddersyet flybilletter og oplevelser på udvalgte destinationer som samlet giver dig de bedste sights i form af kultur, natur og adventure.

De sammensatte ruter inkluderer alle flybilletter, alle overnatninger, nogle måltider, alle de beskrevne oplevelsesrejser og den vigtige rejseforsikring. Læs mere om de enkelte ture, og kontakt vores rejsekonsulenter for mere information, booking eller for at få skræddersyet din helt egen rejse.

Flere muligheder med ISIC

With an ISIC you get access to youth & student ticketsMed et ISIC studiekort (International Student Identity Card) får du mulighed for at købe KILROYs fleksible ungdoms- og studiebilletter samt flybilletter jorden rundt. Derudover giver ISIC studiekortet dig et utal af fordele og rabatter over hele verden, og fungerer som dit internationale studiekort med rabatter i over 120.000 lokationer i 125 lande. Spar penge på din rejse med ISIC.
Læs mere om ISIC og køb dit eget personlige internationale studiekort.

Contact