Backpacking jorden rundt - en oplevelse for livet

backpacking jorden rundt - jordomrejse - flyv jorden rundt

Backpacking & jordomrejse

Der er intet i hele verden som en længere backpackrejse eller en rejse jorden rundt til at blæse hovedet igennem, opleve nye sider af sig selv og lade batterierne op, særligt inden man kaster sig ud i voksenlivets stres. Vi er fortalere for, at man kommer ud i verden og oplever hvad der sker "på den anden side", bliver udfordret og møder andre mennesker og kulturer. Det er uden tvivl sundt for sjælen at rejse og ikke mindst fantastisk at rejse jorden rundt. Det er en investering i sig selv at booke en rejse jorden rundt, og man glemmer det aldrig igen. Få hjælp af en rejsekonsulent med at designe din backpacking jorden rundt. De har selv flere jordomrejser i deres pas, og giver de bedste rejseråd, personlige tips og insider viden om de destintioner du drømmer om at besøge.

#ExploreLife

På din jordomrejse kan vi fx anbefale:

Se vores forslag til backpacking rejser og jorden rundt

Vores rejsekonsulenter har designet en række populære rejser jorden rundt som inspiration til din jordomrejse. Du kan vælge ruterne som de er vist nedenfor eller designe din helt egen jordomrejse - kun fantasien sætter grænser.

Fortæl vores rejsekonsulenter om dine drømme, ønsker og budget og sammen kan vi sammensætte DIN drømmerejse ud fra vores erfaringer og dine drømme.

Contact