Billig rejse til Maldiverne, Sri Lanka & Dubai

Billig rejse til Maldiverne, Sri Lanka & Dubai
Fra DKK 8.995,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Personling rejsekonsulent
Se prisen! Vores rejsekonsulenter har sammensat en fantastisk flyrute med Emirates til en pris som du ikke må gå glip af.

CPH - Dubai - Colombo (Sri Lanka) - Malé (Maldiverne) - Dubai - CPH

fra 8995 DKK*

Drømmerejse? Ja tak! Først rejser du til Sri Lanka og Maldiverne (du kan få gratis stop i Dubai hvis du har lyst). KILROYs rejsekonsulenter kan tilbyde disse tre eksotiske stop fra 8.995 DKK*. Kontakt en af vores rejsekonsulenter i dag på 70 15 40 15, eller send os en e-mail eller besøg en af vores butikker i København, Odense eller Århus.

....Og dette er blot forslag på en drømmerejse. Der er også mulighed for at inkludere andre destinationer eller sætte disse destinationer sammen med en anden drømmerejse. Du bestemmer og vores rejsekonsulenter hjælper dig med rejseinspiration - kun fantasien sætter grænser. Husk også at KILROY kan hjælpe dig med billig overnatning, oplevelsesrejser, lokal transport, rejseforsikring og meget, meget andet.

*Vores priseksempel gælder unge under 26 og studerende under 32, men vi kan sammensætte samme rejserute til alle aldre. Kontakt vores rejsekonsulenter og få et tilbud selvom du ikke er studerende. Prisen er afhængig af sæson og pladsledighed.

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY

Oplevelser på Maldiverne, i Sri Lanka og i Dubai

Har du spørgmål?
Kontakt KILROY

 

Contact