Australien: Northern Territory - fra Darwin til Uluru (Ayers Rock)

 • Fra DKK Kontakt osPr. voksen
  Udforsk Australiens Northern Territory og det røde center. Besøg de smukkeste nationalparker Kakadu og Litchfield, bad i smukke springvand og oplev Australiens ægte outback. Og glem endelig ikke verdensberømte Uluru (Ayers Rock).

  Hvis du er ved at planlægge en tur til Australiens Northern Territory og det røde centrum, er der et utal af muligheder for ture, adventure, aktiviteter og stop at gøre sig. Forneden finder du KILROYs bud på en rejseplan fra Darwin til Uluru (Ayers Rock) - og det fungerer selvfølgelig også fint i den modsatte retning. Nu er det blot op til dig at bestemme. Skulle du have spørgsmål omkring turene og aktiviteterne, er du altid velkommen til at kontakte KILROY.

  Fra Darwin til Kakadu National Park

  Darwin til Kakadu, Northern Territory

  Byen Darwin er udgangspunktet for ture til Kakadu, Litchfield, og Mary River National Parks, hvor du har rigtig gode chancer for at se saltvandskrokodiller på fantastiske gåture og trekkingture. Du kan også tage på en flodtur eller joine en 4WD tur. Området gemmer på mange udkigsposter med fantastiske udsigter over floderne og landet. Du kan også tage en svømmetur i en af de mange ferskvandsfloder.

  Fede oplevelser - fra Darwin til Kakadu:

  Kakadu National Park til Litchfield National Park

  Kakadu national park to Litchfield National Park, Northern Territory

  Efter en kort køretur vest for Kakadu ligger Litchfield National Park. Lichtfield er kendt for fantastiske vandfald, smukke floder der siger 'kom og svøm' og uforklarligt smukke termit skabninger der er op til 6 meter høje. Hold øje med krokodillerne og det vilde, farverige dyreliv. Uden tvivl et besøg værd.

  Fede oplevelser - Kakadu National Park til Litchfield National Park:

  Litchfield National Park til Kings Canyon

  Kings Canyon, Northern Territory

  Sigt syd mod Alice Springs og King's Canyon i Watarrka National Park. Første stop er Katherine Gorge som tilbyder fantasiske vandreture og højdepunkter. To timer syd for Katherine Gorge finder du Mataranka opvarmede pools Bitter Springs og Rainbow Springs, fantastiske til afslapning. Efter en mindre køretur sydover, ankommer du endelig til King's Canyon som tilbyder endnu flere vandreområder og fantastiske klippeformationer.

  Cool experiences - Litchfield National Park til Kings Canyon:

  Kings Canyon til Uluru (Ayers Rock)

  Uluru, Northern Territory

  Sidste del på denne legandariske rute tager dig til ikoniske Uluru (Ayers Rock). Den majestætiske klippeformation er kendt for sine skiftende farver i løbet af en hel dag. Uluru er desuden hellig for den indfødte aboriginals. Af denne grund opfordres turister til ikke at klatre på klippestenen. Ikke langt her fra (i australske termer) finder du desuden Kata Tjuta også kaldet "The Olgas".

  Fede oplevelser - Airlie Beach til Mission Beach:

  Hvordan kommer jeg fra Darwin til Uluru (Ayers Rock)?

  bus-campervan-car-australia-520x100.jpg

  Der er mange måder at rejse på mellem Darwin og Uluru. Forneden kan du læse om nogle af de mest populære metoder hvis cykling alligevel er en tak for intenst.

  Ønsker du hjælp til at planlægge din tur på Australiens østkyst?
  Kontakt os i dag

   

  Hvorfor ikke forlænge din rejse i Australien?

  Contact