Australien: Østkysten - fra Sydney til Brisbane

Udforsk Australiens østkyst fra Sydney til Brisbane
Fra DKK Kontakt osPr. voksen
Tag på eventyr langs østkysten fra Sydney til Brisbane. Oplev Sydneys highlights, besøg vinfarme i Hunter Valley, tag ud at surf, eller slap blot af på en af de mange strande. Australiens østkyst har noget for alle.

Hvis du planlægger en rejse til Australiens østkyst er der uendeligt mange muligheder for adventure, oplevelser, aktiviteter og spændende stop du kan gøre på din rejse. Forneden kan du læse KILROYs forslag på en rejseplan som naturligvis inkluderer nogle af vores absolutte favoritter på denne rute - og vores rejseforslag er gode hvad end du rejser fra Brisbane til Sydney eller Sydney til Brisbane. Det er dig der bestemmer! Hvis du har spørgsmål om vores ture og oplevelser i Australien, er du altid velkommen til at kontakte KILROY.

Fra Sydney til Hunter Valley

sydney-huntervalley-520x100.jpg

Start din rejse på østkysten i Sydney. Nyd de berømte hovedattraktioner såsom Operahuset og Sydney Harbour Bridge, de hyggelige kvarterer, drik en cocktail i Darling Harbour, besøg Taronga Zoo (med måske den mest fantastiske udsigt) og nyd den oven i købet afslappede stemning som storbyen Sydney tilbyder. Hvis du trænger til at slappe af, tilbyder Sydney også fantastiske strande, prøv fx. berømte Bondi Beach eller de mindre strande (men mindst lige så lækre) såsom Manly Beach, Shelly Beach eller Camp Cove.

Rejs fra Sydney til vinmarkerne og vinfarmene i Hunter Valley.

Fantastiske oplevelser mellem Sydney og Hunter Valley:

 

Hunter Valley til Byron Bay

huntervalley-byron-520x100.jpg

Fra Hunter Valley kan du rejse op af kysten til et af de fedeste surferområder. Join en af vores vilde surf camps i Arrawarra, lige nord for Coffs Harbour eller tag videre til Byron Bay for at få den ultimative laid-back surfer destination. Hop op på bølgerne, tag på kajakeventyr for at se delfinerne eller lej en cykel og sigt mod Australiens mest østlige punkt Cape Byron.  

Fede oplevelser - fra Hunter Valley til Byron Bay:

 

Byron Bay til Brisbane

byron-brisbane-520x100.jpg

Den sidste del af rejsen tager dig fra Byron Bay til Brisbane. Tag en pause på 'The Gold Coast' aka Guldkysten og slik sol på de uendeligt mange hvide strande i skyggen af skylinen. Besøg en af de mange fede temaparker eller besøg de mange smukke små øer langs kysten. Udforsk de flotte parker med hver deres kendetegn og fantastiske udsigter over Gold Coast.

Fede oplevelser - fra Byron Bay til Brisbane:

 

Hvordan kommer jeg fra Sydney til Brisbane? 

bus-campervan-car-australia-520x100.jpg

Der er et utal af transportmuligheder mellem Sydney og Brisbane. Her er nogle af de mest populære metoder hvis cykling er en tak for intenst.

Vil du have hjælp til at planlægge dit road trip på Australiens østkyst?
Kontakt KILROY

 

Hvorfor ikke forlænge din rejse i Australia?

Contact