Australien: Queensland - Brisbane til Cairns

Fra DKK Kontakt osPr. voksen
Udforsk alt hvad Queensland har at tilbyde mellem Brisbane og Cairns. De smukkeste strande, dykning, rafting, skydiving og meget mere. Explore life i Queensland!

Planlægger du en rejse til Queensland i Australien vil du opleve at mulighederne er endeløse; her er massevis af ture, aktiviteter og fede backpacker spots på hele ruten. Nedenfor finder du forslag til en rejseplan med nogle af vores favoritoplevelser undervejs - ruteforslaget kan benyttes både til og fra Brisbane. Valget er dit! Har du spørgsmål til turene og oplevelserne undervejs er du altid velkommen til at kontakte os.

Brisbane til Noosa

brisbane-noosa-520x150.jpg

Brisbane byder på alt hvad du kan forvente af en storby: shopping, byparker, sightseeing og meget mere. Hvis det pulserende storbyliv bliver for meget kan du altid "flygte" til afslapning på stranden ved Southbank Parklands. Når du har fået nok af Brisbane kan du begynde rejsen nord på mod Sunshine Coast og Noosa National Park. Her kan du bl.a. opleve fede flodsejlture på Noosa River og Everglades.

Fede oplevelser - Brisbane til Noosa:

Fraser Island

Fraser Island, Queensland, Australia

Fraser Island er verdens største sandø og kan nåes fra Rainbow Beach eller Hervey Bay. Øen er en del af UNESCO's World Heritage og byder på et varierende landskab med regnskov, sandklitter, ferskvandssøer og 75-mile beach, der fungerer som øens hovedvej med en fartgrænse på 80 km/t. Udforsk regnskoven, oplev sand boarding eller slap af i Champagne Pools. Og hold et vågent øje med de indfødt dingoer.

Fede oplevelser - Fraser Island:

Whitsunday Islands

Whitsunday Islands, Queensland, Australia

10 timer længere mod nord finder du de fascinerende Whitsunday Islands. Området er kendt for at have Australiens mest billed-skønne strande inkl. Whitehaven Beach som kan nåes fra Airlie Beach. Husk at hoppe på en af de mange sejlbådsture rundt om øerne. Tag en dagstur eller få den fulde oplevelse med overnatning på båden og mulighed for at se en større del af området - valget er dit!

Fede oplevelser - Whitsunday Islands:

Airlie Beach til Mission Beach

Airlie Beach to Mission Beach, Queensland, Australia

Fra Airlie Beach rejser du mod nord - måske med et stop i Townsville og et besøg til det smukke Hinchinbrook National Park. Efterfølgende ankommer du til til Mission Beach - det foretrukne paradis for skydivers og andre adrenalin-søgende backpackers. Dette er også hovedbyen for white river rafting på den brusende Tully River.

Fede oplevelser - Airlie Beach til Mission Beach:

Cairns

Cairns, Queensland, Australia

Den sidste del af rejsen tager dig til Cairns i nord. Byen er udgangspunkt for ture og oplevelser til Great Barrier Reef, Cape Tribulation og den omkringliggende regnskov.

Fede oplevelser - Cairns:

Hvordan rejser jeg fra Brisbane til Cairns?

bus-campervan-car-australia-520x100.jpg

Der er mange måder at rejse mellem Brisbane og Cairns på. Her er listet nogle af de mest populære:

Har du brug for hjælp til at planlægge et road trip på Australiens østkyst?
Kontakt os

 

Vil du opleve mere af Australien?

Contact