Australien: Sydkysten - Alice Springs til Tasmanien

Fra DKK Kontakt osPr. voksen
Oplev det sydlige Australien med KILROY. Besøg majestætiske Uluru (Ayers Rock), minerne ved Coober Pedy, metropolerne Adelaide og Melbourne samt den fascinerende ø Tasmanien.

Hvis du planlægger en rejse til det sydlige Australien findes der endeløse muligheder for ture, aktiviteter og stop-overs. Nedenfor finder du vores anbefalinger til en rejserute med forslag til de bedste oplevelser - strækningen kan rejses begge veje. Valget er dit! Har du spørgsmål eller brug for gode råd og hjælp til planlægningen er du altid velkommen til at kontakte os.

Alice Springs til Kings Canyon & Uluru

Alice Springs, Kings Canyon and Uluru

Rejs mod vest fra Alice Springs til Kings Canyon og Uluru (Ayers Rock). Den majestætiske klippesten er kendt for dens skiftende farver gennem en hel dag, og er hellig for de lokale indfødte (aboriginals). Alene af denne grund anbefaler de også til at man ikke klatrer på Uluru, og dermed respekterer de lokales tro. Tæt ved (i hvert fald i australske forhold) finder du desuden Kata Tjuta (The Olgas).

Fede oplevelser - Alice Springs til Kings Canyon og Uluru:

Coober Pedy til Flinders Ranges

Coober Pedy to Flinders Ranges

På vej mod syd ankommer du til Cooper Pedy - verdens opal hovedstad og hjemsted for nogle af de tørreste golfbaner i verden. Sørg for at udforske de mange miner inden du rejser videre mod Flinders Ranges. Her har du rig mulighed for fantastiske hikes i den smukkeste natur.

Fede oplevelser - Coober Pedy og Flinders Ranges:

Flinders Ranges til Adelaide

Flinders Ranges to Adelaide

Helt mod syd finder du Adelaide - den største by i Sydaustralien. Her finder du fantastiske parker, flot og moderne arkitektur og fed shopping. Tæt ved Adelaide finder du den kendte vinregion Barossa Valley, og du kan desuden få arrangerede ture til Kangaroo Island, som ligger blot en kort færgetur væk.

Fede oplevelser - Flinders Ranges til Adelaide:

Adelaide til Melbourne (Great Ocean Road)

Adelaide to Melbourne - Great Ocean Road

Fortsæt mod sydøst mod Melbourne. Mellem Adelaide og Melbourne kan du hoppe på den kendte Great Ocean Road der slår sine bugter med den sydlige og rå kyst. Glem ikke The 12 Apostles (klippeformationer i vandet) - forbered dig på et par stops med smukke udsigter langs kysten. Ankom til Melbourne og nyd storbylivet og de mange små gyder, et utal af kaffebarer og den venlige befolkning.

Fede oplevelser - Adelaide til Melbourne (Great Ocean Road):

Tasmanien

Tasmania

Syd for det australske fastland finder du Tasmanien. Omkring halvdelen af øen er dækket af nationalparker med smukke bjergkæder og kridhvide sandstrande. Øen byder på rig mulighed for "off the beaten track" -oplevelser væk fra alle turisterne, som du finder på mange andre australske destinationer.

Fede oplevelser - Tasmanien:

Hvordan kommer jeg fra Alice Springs til Tasmanien?

bus-campervan-car-australia-520x100.jpg

Der er mange måder at rejse fra Alice Springs til Melbourne / Tasmanien - eller vice versa. Her er nogle af de mest populære:  

Har du brug for hjælp til at planlægge et road trip på Australiens sydkyst?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Hvorfor ikke forlænge din rejse til Australien?

Contact