Australien: Vestkysten - Perth til Darwin

Fra DKK Kontakt osPr. voksen
Oplev det vestlige Australien med KILROY. Besøg pulserende Perth og rejs langs kysten til Darwin og få oplevelser som bl.a. dykning, snorkling, delfiner, hvalhajer, smukke nationalparker og rå natur med i bagagen.

Hvis du planlægger en rejse til Australiens vestkyst er der endeløse muligheder for ture, aktiviteter og fede stops på vejen. Her finder du et forslag til en rejseplan med nogle af vores favoritoplevelser undervejs. Valget er dit og skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp til planlægningen er du altid velkommen til at kontakte os.

Perth

Perth, Western Australia

Perth er en isoleret men pulserende storby på Australiens vestkyst. Byen er ikke overrandt af turister og giver dig en unik chance for at opleve "den anden side" af Australien. Tag en slentretur gennem byens smukke Kings Park, besøg den hyggelige havn i Fremantle rejs ud til Rottnest Island for fantastisk cykling og snorkling... eller nyd blot livet på favoritspottet på de kilometerlange og fortryllende sandstrande. Der findes desuden et utal af fede oplevelser i vinregionen syd for Perth.

Fede oplevelser - Perth:

Perth til Monkey Mia

Perth to Monkey Mia, Western Australia

Rejs mod nord fra Perth og prøv sandboarding i sandklitterne ved Lancelin. For lidt ekstra krydderi på rejsen kan du stoppe i The Principality of Hutt River - en selvproklameret selvstændig stat i Australien - nord for Northampton. Flere fascinerende stops på vejen er ved Nambung National Park, Kalbarri National Park med hvælvingen "Nature's Window", Shell Beach og til slut Shark Bay & Monkey Mia, hvor du har en unik chance for at komme tæt på delfinerne, som kommer helt ind til kysten.

Fede oplevelser - Perth til Monkey Mia:

Monkey Mia til Exmouth

Monkey Mia to - Exmouth, Western Australia

Rejs videre langs kysten mod Exmouth for nogle fantastiske vandaktiviteter! Snorkel med havskildpadder og tusindvis af farverige fisk ved Ningaloo Reef, svøm med hvalhajer (afhængig af sæsonen) eller oplev en hel hvalsafari (også afhængig af sæson). Dette rev er meget tættere på kysten og mere uberørt end det store og berømte Great Barrier Reef.

Fede oplevelser - Monkey Mia til Exmouth:

Exmouth to Broome

Exmouth to Broome, Western Australia

Fra Exmouth rejser du længere mod nord mod byen Broome. Tag en detour til den smukke Karajini National Park og udforsk grotter og kløfter. Svøm i de smukke - og nogle gange kolde - ferskvandssøer. Ankom til Broome og udforsk strandene, måske fra ryggen af en kamel, eller hop på en 4WD tur i Cape Leveque.

Fede oplevelser - Exmouth til Broome:

Broome til Darwin

Broome to Darwin, Western Australia and Northern Territory

Den sidste del af rejsen tager dig til Darwin i nord. Her handler det kun om nationalparker! Stop ved Windjana og Geikie Gorges inden du rejser øst til Bungle Bungle i Purnululu National Park. Her kan du også besøge det smukke Cathedral Gorge. Dit sidste stop på rejsen er Darwin, som er udgangspunkt for rejser til Kakadu, Litchfield og Mary River National Parks, hvor du bl.a. har store chancer for at spotte saltvandskrokodiller på forskellige hikes.

Fede oplevelser - Broome til Darwin:

Hvordan rejser jeg fra Perth til Darwin?

bus-campervan-car-australia-520x100.jpg

Der er mange måder at rejse mellem Brisbane og Cairns på. Her er forslag til nogle af de mere populære:

Har du brug for hjælpe til planlægning af din rejse til Australiens vestkyst?
Kontakt os

 

Hvorfor ikke fortsætte rejsen i Australien?

Contact