Flybilletter til unge og studerende

Billige flybilletter til studerende og unge

Billige flybilletter til studerende og unge

For unge op til 30 år, samt alle studerende, har vi billige flybilletter med de største internationale flyselskaber. Disse flybilletter er et must for studerende som rejser ud i verden og som har brug for fleksibilitet under deres rejse. Ungdoms- og studiebilletter er billige, fleksible og ideelle til lange rejser og studier eller praktikophold i udlandet.

Og vigtigst af alt er flybilletter til unge og studerende ofte billigere end normale flybilletter med de samme betingelser og fordele. Ungdoms- og studiebilletter indeholder flere kombinationsmuligheder i forhold til normale flybilletter, der ofte er underlagt strenge regler og restriktioner.

Her er fordelene ved ungdoms- og studiebilletter:


• Gyldige i 12 måneder eller endda længere
• Fleksibilitet - mulighed for at ændre dine rejsedatoer, både før rejsen og undervejs
• Billige eller gratis mellemlandinger undervejs på rejsen
• Billigere enkeltbilletter ift. normale billetter
• Avancerede kombinationsmuligheder i forbindelse med envejsrejser

Vil du selv booke eller skal vi hjælpe dig?

Mange af KILROY's ungdoms- og studiebilletter kan bookes online. For rejser jorden rundt, kombinationsbilletter, sabbatårsrejser, studier i udlandet og praktik i udlandet m.m., skal du altid kontakte vores rejseeksperter, da de har adgang til langt mere avancerede bookingsystemer, end hvad du selv kan finde på nettet.

Ungdoms- og studiebilletter
Kontakt vores rejseeksperter

 

Vil du mellemlande og opleve mere? Gratis stop-over

En mellemlanding handler for mange bare om at fordrive tiden i en lufthavn mens man venter på sit næste fly. Men der er faktisk andre muligheder. Alt afhængig af billetten og flyselskabet kan du ofte forlænge din mellemlanding (med flere dage eller uger) gratis eller mod et mindre beløb. Populære mellemlandinger inkluderer destinationer som f.eks.: DohaBangkok, Hong Kong, DubaiSingapore, Miami og New York. Forlængede mellemlandinger kan ikke bookes online som en del af din flybillet, så kontakt venligst en rejsekonsulent hos KILROY, hvis du vil tilføje lidt ekstra krydderi til din rejse i form af en forlænget mellemlanding.

Se eksempler på jorden rundt og multi-stop flybilletter
Mere info

 

Flere muligheder med ISIC

With an ISIC you get access to youth & student ticketsMed et ISIC studiekort (International Student Identity Card) får du mulighed for at købe KILROYs fleksible ungdoms- og studiebilletter samt flybilletter jorden rundt. Derudover giver ISIC studiekortet dig et utal af fordele og studierabatter over hele verden, og fungerer som dit internationale studiekort med rabatter i over 120.000 lokationer i 125 lande. Spar penge på din rejse med ISIC. Læs mere om ISIC og køb dit eget personlige internationale studiekort her.

Contact