Billige flybilletter

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg
KILROY sammenligner flypriser fra alle de større flyselskaber for at kunne tilbyde dig de billigste flybilletter. Vi er også specialister i fleksible flybilletter til studerende og backpackere i alle aldre. Book en billig flybillet online eller spørg vores rejseeksperter.

Billige flybilletter for alle

Standard flybilletter er gyldige for alle, der har brug for en retur- eller enkeltbillet. Billige standardbilletter kan findes hos KILROY, hvor vores online bookingsystem er forbundet til alle de større flyselskaber i verden og opdateres dagligt. Derved kan vi give dig de bedste tilbud på flyrejser og sikre, at du kommer afsted til din drømmedestination.

Billige biletter til unge og studerende (KILROY billetter)

KILROYs billetter er fleksible og passer til dig, der vil have friheden til at ændre dine billetter. Det er som regel muligt at ændre rejseplanen - både før og under din rejse. Denne type billet er for unge under 25 år og studerende op til 33 år. Du skal være i besiddelse af et ISIC eller IYTC kort for at købe denne type ungdomsbillet. KILROYs flybilletter passer til lange backpackerrejser, sabbatårsrejser og studier i udlandet. Læs mere om KILROYs flybilletter til unge og studerende.

Kombinationsbilletter

For dig, der ikke leder efter en simpel flybillet, findes der kombinationsbilletter. Med disse kan du kombinere flere destinationer og fly på én billet. Kombinationsbilletter kan kun i meget begrænset omfang bookes online. Hos KILROY er vi eksperter - lad os hjælpe dig. Kontakt os her.

Mellemlandinger og gratis stop-over

En mellemlanding handler oftest bare om at fordrive tiden i en lufthavn. Men der er faktisk andre muligheder. Alt afhængig af billetten og flyselskabet kan du ofte forlænge din mellemlanding med flere dage uden de store omkostninger. Populære mellemlandinger kunne være Thailand, Hong Kong, Singapore, Miami og New York. Disse kan ikke bookes online, så kontakt en KILROY rejseekspert, hvis du vil tilføje lidt ekstra krydderi til din rejse i form af en forlænget mellemlanding.

Rejser jorden rundt, sabbatår og helårsbilletter

KILROY er især specialister i flybilletter jorden rundt og flybilletter til unge, backpackere, studerende og sabbatårs rejser. I modsætning til almindelige returbilletter, er rejser jorden rundt sammensat af flere enkeltbilletter fra adskillige flyselskaber. Der findes bogstavelig talt flere hundrede ruter at vælge imellem, der enten går jorden rundt eller koncentrerer sig om enkelte kontinenter. 

Hvis du vil vide mere ...

Til dig som skal ud på en længerevarende jorden rundt rejse eller backpackerrejse, for eksempel ifm. med et sabbatår, har vi lavet en detaljeret rejseguide med svar på langt de fleste praktiske spørgsmål.

Book din rejse i god tid og oplev verden

Køb billige flyrejser og billige flybilletter hos KILROY

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent
Contact