Har du brug for at ændre din billet?

Hvis du ønsker at ændre din flybillet, er du velkommen til at sende os en ændringsforespørgsel.

Udfyld formularen nedenfor og send din ændringsanmodning til os. Vi sender dig en e-mail indenfor 24 timer, hvor vi oplyser om det er muligt at ændre din billet og hvad det eventuelt vil koste. Ændringsgebyrer kan ses i Betingelserne nederst på siden.

Du bestemmer selv, om du ønsker at gå videre med ændringen eller om du ønsker at beholde din originale rejseplan. Hvis du ønsker at gå videre med ændringen, bekræfter du dette via den e-mail, vi sender til dig.

Vores ændringsafdeling er åben mandag-fredag fra kl. 8:00-16:00. Vi anbefaler, at du sender din forespørgsel i så god tid som muligt, så det er muligt at ændre din billet i tide.

Hvis der er mindre end 3 dage til afrejse, opfordrer vi til at du ringer til os på +45 33 48 07 75 for ændringer.

Dine detaljer

Passager 1

 

 

Dine billetdetaljer

F.eks.: ABCDEF eller AB1234

Bekræft billetændring
Send forespørgsel

Betingelser for billetændring

 

  1. KILROY opkræver et ændringsgebyr på DKK 550,- per passager for en billetændring. Du vil per e-mail modtage et link til en betalingsside. Ved at klikke på dette link accepterer du ændringsgebyret. Se pkt. 4 for særlige bestemmelser ved KILROYs Ændrings- og afbestillingsbeskyttelse, X-it.

  2. Ved ændringer, hvor flyselskabet opkræver et ændringsgebyr, er KILROY er berettiget til at opkræve dette på vegne af flyselskabet. Når KILROY opkræver et gebyr på vegne af flyselskabet, vil du per e-mail modtage et link til en betalingsside. Ved at klikke på dette link accepterer du ekstragebyret. Se pkt. 4 for særlige bestemmelser ved KILROYs Ændrings- og afbestillingsbeskyttelse, X-it.

  3. Ved ændringer til dyrere prisklasse, er KILROY berettiget til at opkræve prisdifferencen på vegne af flyselskabet.  Når KILROY opkræve en prisdifference på vegne af flyselskabet, vil du per e-mail modtage et link til en betalingsside. Ved at klikke på dette link accepterer du merprisen.

  4. Hvis du har tilkøbt KIROYs Ændrings- og afbestillingsbeskyttelse, X-it, dækker forsikringen ændringsgebyrer ved første ændring før afrejse. Ved yderligere ændringer opkræver KILROY et ændringsgebyr på DKK550,- per passager for en billetændring.

  5. Enhver flybillet har et regelsæt, der definerer hvorvidt billetten kan ændres og hvorvidt der er et ændringsgebyr. Ved en billetændring, følger KILROY det pågældende regelsæt, som er opsat af flyselskabet.

  6. Enhver billetændring afhænger af, om der er ledige pladser på den ønskede dato eller rute. Pladssituationen på en given flyafgang kan variere og KILROY kan ikke garantere ledige pladser.

  7. KILROYs ændringsafdeling er åben mandag-fredag fra kl. 8:00-16:00. Ændringsanmodninger behandles kun inden for afdelingens åbningstider. Uden for åbningstiden kan billetændringer foretages direkte gennem dit flyselskab.

  8. Hvis mere end én person på samme booking ønsker at få sin billet ændret, skal denne/disse tilføjes på formularen ved at klikke "Tilføj passager". Kun passagerer, hvis navne er tilføjet på formularen, modtager tilbud om billetændring.

  9. Ved at benytte formularen anmoder du om en billetændring. Din flybillet er først ændret, når du modtager en ændringsbekræftelse på mail. Indtil da gælder din oprindelige reservation stadig. 
Contact