Rejseguide

Rejseguide: Planlæg din rejse grundigt og få en oplevelse for livet
Backpacking og jordomrejser er den ultimative måde at se verden på. I denne rejseguide har vi samlet en masse gode råd og fif fra vores rejseeksperter i KILROY's butikker. De har alle erfaring som backpackere og ved hvad de taler om - hvad enten det handler om uopdagede destinationer eller om de praktiske ting inden rejsen.

Alle kan selvfølgelig hoppe på et fly og flyve til en eksotisk destination og bare smide sig tilbage og slappe af under palmerne i to uger. Med alle de mange onlinemuligheder kan de fleste mennesker finde ud af at bestille og købe flybilletter på nettet. Det kræver dog en smule mere overvejelse, erfaring og viden at planlægge en større backpacker rejser med flere gratis mellemlandinger/stop-overs, eller en tur hele jorden rundt, f.eks. som led i et sabbatår.

Vi har delt rejseguiden op i sektioner, og hvert kapitel fortæller om alle de små dele som en rejse indeholder.

Er du i tvivl om hvad du skal pakke? Se denne video og få inspiration til din pakkeliste, og få et par gode råd til hvordan du ellers får udbytte af rygsækken på rejsen.

 

Hvad skal du medbringe og hvad skal du ikke medbringe? Få gode råd fra disse backpackere, som alle har lært lektionen på den hårde måde. 

Contact