{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Top 10 oplevelser inden du fylder 30

rio-de-janeiro-mountain-dois-irmaos-brazil-cover

Nogle oplevelser er bare federe når man er i 20'erne!

Der er (mindst) 10 steder og oplevelser du  og skal nå at se, inden du fylder 30. Mange siger at 30'erne er de nye 20'ere - men det passer ikke, det er stadig 30'erne. Og jo ældre du bliver, desto mindre tid har du til at opleve alle andre steder i verden! Så se du bare at komme af sted!

1. Full Moon Party i Koh Phangan

Slå håret løs, nyd friheden, og 'dance the night away' som man kun kan gøre til et Full Moon Party i Asien. Du bliver én af mange unge mennesker der alle fejrer livet, musikken og fuldmånen. En fest på en bountystrand med tusindvis af andre unge, er uden tvivl én af de oplevelser du må og skal nå.

Læs mere om Full Moon Party i Thailand her.

2. Copacabana i Rio de Janeiro

Et besøg på en af Brasiliens mest berømte strande har sin pris! Som førstegangsbesøgende vil du hurtigt opdage at den usagte, men tydelige dresscode er: skuffens mindste bikini eller den gode gamle speedo! Så med mindre du tilbringer 10-15 timer i motionscentret om ugen, er chancen for at denne dresscode vil klæde dig lige så godt i en alder af 35, som da du var 25, ret lille. Hop på flyet til Rio mens six-pack'en stadig er tydelig og bedstemorarmene endnu ikke er bukket under for tyngdekraften.

Læs mere om rejser til Rio de Janeiro.

3. Bungy Jump ved Bloukrans Bridge i Sydafrika

Du er måske ikke klar over det nu, men med alderen kommer usikkerhed, højdeskræk og andre fobier snigende! Der er en stor chance for at du ikke vil kaste dig ud i samme adrenalinpumpende oplevelser, når du er på den forkerte side af de 30 år, så hvis du har en gammel drøm at kaste dig ud i frit fald, så skal du gøre det nu! Ellers er det pludselig for sent - 1, 2, 3, GO!

Læs mere om rejser til Sydafrika.

4. Working Holiday i Australien

Working Holiday er den unikke mulighed for at kombinere din rejse med et arbejde, så du kan få økonomien til at køre rundt. Med et working holiday visum får du indblik i landet fra flere vinkler og du oplever landet både som rejsende og du bliver en del af en arbejdsplads. Du kommer tæt på de lokale og får venner fra hele verden. Vi hjælper dig med hele processen.

Læs mere om Working Holiday i Australien.

5. Surfing i Sri Lanka

Der er selvfølgelig ikke noget i vejen for at plaske rundt i vandet med et surfboard i en alder af 37, men hvis du vil have godt styr på teknikken og imponere det modsatte køn på stranden er det godt at være tidligt ude. Tag det første spadestik nu og tak dig selv senere! Vi samarbejder med den fedeste surf camp og surfskole i Sri Lanka, hvor du bliver en del af et internationalt hold, der surfer og nyder surferlivet sammen.

Læs mere om surfing i Sri Lanka.

6. Frivilligt arbejde i Afrika

Der er få ting, der er så givende som frivilligt arbejde. Der findes mange forskellige frivilligprojekter, man kan arbejde på, så der er helt sikkert også et projekt for dig. Du kan arbejde med de lokale børn, dyrelivet, med at genopbygge ødelagte faciliteter og meget mere.

Når du arbejder frivilligt, får du mulighed for at komme ind under huden på lokalbefolkningen på en helt anden måde, end hvis du blot rejser rundt. Derudover kan du se frem til at få en masse nye gode venner blandt de øvrige frivillige, og så får du selvfølgelig også tanket godt op på karma-kontoen. Frivilligt arbejde kan være hårdt, men du vil rejse hjem igen med så meget mere i bagagen, end du kunne drømme om på forhånd. 

Læs mere om frivilligt arbejde i Afrika.

7. Trekking i Nepal

Du kan naturligvis bestille trekkingture af forskellig sværhedgrad, men hvis du er under 30, vil du opleve at din kondi klarer skærerne og udfordringerne nemmere og bedre, end hvis du er 34. Trekking kræver gode benmuskler og en stærk psyke, og du vil opleve hvordan du bliver udfordret - på den fede måde. Du er på tur sammen med andre unge og sammen trekker I i Nepals smukke natur, og oplever en natur der ikke kan beskrives, men som skal opleves.

Læs mere om trekking i Nepal.

8. Adventuretur i Thailand

Hvis du er frisk på det hele, skal du tage på kombineret trekking, cykle og kajaktur til Thailand. Jo yngre du er, jo færre ømme muskler. Sejl i kajak i Thailands turkisblå hav og træn overarmene, mave og ryg mens du ser naturen fra vandet, cykel igennem naturen og ser templer og parker og trek op i bjergene og junglen og oplev vandfald og dyreliv.

Læs mere om vores trekking-, cykel- og kajakoplevelser.

9. Den Transsibiriske Jernbane fra Moskva til Beijing

Unge mennesker har bare lidt nemmere ved de lange rejser og mange indtryk. Hvis du vil rejse med tog igennem to kontinenter, 12 regioner, 87 byer og syv tidszoner og tilbagelægge 1/4 af jordens omkreds, skal du kraftigt overveje en rejse med Den Transsibiriske Jernbane inden du fylder 30. Turen starter i Moskva i Rusland og tager dig bl.a. til Mongoliet, Gobi ørkenen, Sibirien og fascinerende Kina - wow!

 

Læs mere om togturen med Den Transsibiriske Jernbane her.

10. En rejse Jorden rundt

Kombiner mange af ovenstående oplevelser med din rejse Jorden rundt. En sådan rejse kræver tid (og naturligvis en portion penge til oplevelser), men der er gode chancer for at du i en alder af 30 vil have så mange forpligtelser herhjemme, at det at tage 3-6 måneder ud af kalenderen simpelthen er for besværligt, så derfor, kom af sted mens du kan!

Læs mere om din rejse Jorden rundt.

Happy travelling!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.