{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


4 frivilligprojekter i Mellemamerika du bare MÅ opleve!

Oplev de frodige jungler i Mellemamerika | KILROY

Bliv frivillig i Mellemamerika

Drømmer du om at få en oplevelse for livet, der virkelig skiller sig ud? Selvfølgelig gør du det! Tag et afbræk på din næste rejse til Mellemamerika og arbejd frivilligt på et af disse fem super fede projekter!

Det er lækkert at rejse, og det er lækkert at opleve nye ting hver dag, men nogle gange er det sundt lige at fjerne foden fra pedalen for en stund. Det betyder ikke, at du ikke skal opleve noget, tværtimod. Ved at arbejde frivilligt får du en helt anden oplevelse, og du lærer et lokalområde og dens befolkning at kende på en helt anden måde. Især Costa Rica er oplagt til dette!

Vi kan hjælpe dig med at blive en del af masser forskellige frivilligprojekter, men her får du 4 af de mest populære, der vil give dig en oplevelse for livet! 

Lær spansk, arbejd frivilligt med dyr og finpuds dine surf eller yoga skills
Varighed: 28 dage Starter i: Santa Teresa Slutter i: Santa Teresa Pris fra: 20.158 kr.
Læs meget mere her

#1 Red skadede dyr i Costa Rica

Costa Rica er kendt for den fantastiske natur og det fortryllende dyreliv. Du kan hjælpe de nødstedte dyr på Animal Rescue Centeret i Playa Chiquita. Missionen er at hjælpe dyrene, så de igen kan blive sluppet fri i naturen. Du får mulighed for at arbejde sammen med mange forskellige vilde dyr, mens du også hjælper til med andre opgaver.

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
Learn Spanish & Volunteer
Varighed: 14 dage Starter i: Santa Teresa Slutter i: Santa Teresa Pris fra: 9.362 kr.
Læs meget mere om programmet her

#2 Lær spansk og arbejd frivilligt i Costa Rica

Hvis du gerne vil lære ordenligt spansk, er det en god idé at blive lidt længere i Mellemamerika. Proyecto Asis giver dig det bedste fra flere verdener: Du bidrager til at give både miljøet og dyrelivet bedre forhold, mens du samtidig får spanskundervisning, så du kan finpudse dine sprogkundskaber. Bliver det meget bedre?

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
8 uger med adventure og frivilligt arbejde
Varighed: 8 uger Starter i: Monteverde Slutter i: Santa Teresa Pris fra: 39.486 kr.
Læs meget mere om projektet her

#3 Gør skildpadderne glade i Costa Rica

Mix adventure oplevelser og frivilligt arbejde. Som en del af din rejse, arbejder du frivilligt på et Turtle Conservation, Permaculture, Reforestation & works in Protection of the Ecosystem projekt. En del af projektet går ud på at sprede budskabet blandt de lokale, så antallet af skildpaddeæg der bliver jagtet bliver formindsket. Den anden del af projektet går ud på rent faktisk at beskytte æggene og hjælpe de små skildpaddeunger ud i havet, når æggene klækker. Er du klar?

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
Surf, spansk, frivilligt arbejde & adventure
Varighed: 28 dage Starter i: Santa Teresa Slutter i: Santa Teresa Pris fra: 19.894 kr.
Læs mere her

#4 Hvorfor overhovedet vælge? Hjælp skildpadder, tag ud og surfe og lær spansk samtidig!

Ok, vi indrømmer det. Det sidste projekt er mere end blot frivilligt arbejde. Det handler om at opleve en helt ny livsstil i Costa Ricas jungle. Det er en skjult perle, som du ikke bør misse. I en hel måned får du mulighed for at lære spansk, lære at surfe og arbejde frivilligt med skildpadder. Der er en helt unik vibe i campen, og du kommer til at få SÅ mange fede oplevelser.

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.