Vind flybilletter for to personer til Caribien med KLM & KILROY

Vind flybilletter for to personer til Caribien med KLM & KILROY

Vi elsker at rejse, og så elsker vi konkurrencer! Derfor har vi valgt at kombinere de to, og giver dig dermed muligheden for at vinde flybilletter til den fedeste rundtur i Caribien for to personer med KLM. 

Hvordan kan jeg deltage i konkurrencen?

Alt du skal gøre, er at uploade et billede, der viser hvad "paradis er for dig" - det gør du ved at bruge hashtagget: #hereismyparadise og følge @KILROYDenmark på Instagram. Dit bidrag kan indeholde alt, som du vil betegne som paradis, og du må gerne tilknytte en lille kommentar, hvor du forklarer, hvorfor det på billedet er "paradis for dig".  

  1. Følg @KILROY Denmark på Instagram.
  2. Find dit bedste billede. Husk at 'paradis' er subjektivt, og der findes selvfølgelig ingen rigtige eller forkerte bidrag!
  3. Post dit billede på Instagram før kl. 23.59 den 31. juli 2017 og tag det med #hereismyparadise samt @kilroydenmark

Hvad kan du vinde? - Flybilletter til Caribien med KLM

Skulle du være vores heldige vinder, kan vi godt garantere, at du kommer på lidt af et eventyr. Hop ombord på KLM-flyet og besøg nogle af de gamle hollandske koloni-øer i Caribien i form af Aruba, Curacao og Sint Maarten.

Gå ombord på dit KLM-fly på vej hjem med rygsækken fuld af de fedeste minder! 

Multi stop - The Caribbean Paradise

Multi stop - The Caribbean Paradise
Vind flybilletter med KLM til det fantastiske Caribien. Ny de perfekte bountystrande, det krystalklare vand, den fortryllende natur og den afslappede livsstil, der giver dig lyst til at blive for altid! Win flight tickets to the amazing Caribbean. Experience the perfect bounty beaches, crystal clear water, stunning nature and a relaxed lifestyle, that'll make you want to stay forever!
Tjek fly-ruten ud!

 

 


Regler og vilkår:

Konkurrencens varighed: Konkurrencen løber fra den 03. juli 2017 til den 31. juli 2017 klokken 23.59 CET.

Hvem kan deltage? Konkurrencen er åben for folk, der bor i Danmark, Sverige, Finland og Norge undtagen ansatte i KILROY og KLM, deres familie, samt alle andre med tilknytning til enten virksomhederne eller konkurrencen. Deltagerne skal være bosat i ét af ovenstående lande.

Hvor mange vinder? Der én (1) præmie i alt på tværs af ovenstående 4 lande. Præmien gælder flybilletter for to personer til Caribien.

Hvordan findes vinderen? Det bedste billede, der er blevet uploadet på Instagram og tagget med #hereismyparadise bliver udvalgt af en jury, bestående af ansatte hos KILROY samt en repræsentant KLM. Alle deltagere kan deltage med op til 3 billeder per person. Vinderen bliver kontaktet gennem Instagram, når konkurrencen er afsluttet. Vinderen bliver også annonceret med navn og Instagramprofil på KILROY's hjemmesider.

Præmien: Konkurrencens præmie er flybilletter, og gælder for vinderen + én ven, og inkluderer:

  • 2 flybilletter på økonomiklasse (t/r) med KLM på ruten:
    DK - Amsterdam - Aruba - Curacao - Sint Maarten - Amsterdam - DK. Værdi ca. DKK 9.280,-.

Værdi og regler: Præmien har en samlet værdi af ca 18.560 kr., og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter eller services. Præmien er personlig for vinderen plus én ledsager, og kan ikke blive overført eller videresolgt til nogen anden. Lommepenge, lokale udgifter, overnatning og øvrige omkostninger er vinderens ansvar.

Hvornår skal vinderen af sted? Rejsen skal foretages mellem 1. august 2017 og 20 december 2018. Det er ikke muligt at rejse mellem 20. december og 5. januar. Hvis vinderen ikke kan rejse i denne periode, vælger juryen en ny vinder. Rejsen skal være booket gennem KILROY senest 24. december 2017.

Pas og visum: Vinderen og rejsemakkeren skal være i besiddelse af et gyldigt pas, og skal selv sørge for at søge visum, hvis det er påkrævet. Vacciniationer og rejseforsikring er vinderens eget ansvar.

Promotion: KILROY forbeholder sig retten til at promovere vinderbilledet på Facebook og KILROY's hjemmesider. Derudover forbeholder KILROY sig retten til at bruge alle billeder, der er tagget med #hereismyparadise i konkurrencerelaterede aktiviteter. Billederne vil blive krediteret med navn.

Billeder til konkurrencen på Instagram: Deltagerne må udelukkende deltage i konkurrence med deres egne billeder. Det er konkurrencedeltagernes eget ansvar at sikre sig, at de har de fulde rettigheder til billederne, og at enhver, der er til stede på billederne, accepterer at billedet bliver brugt til konkurrencens formål. 

Accept af regler og vilkår: Ved at deltage i Instagram-konkurrencen accepterer deltagerne disse regler og vilkår.

Konkurrencepartner: 

Kl Logo 

Contact