• aug22

  8 gode film der giver dig lyst til at rejse

  Det er desværre ikke muligt at være ude og rejse hele tiden (Øv!), og sommetider må man altså stille sig tilfreds med blot at drømme sig afsted på sin næste rejse.
  Dertil har vi samlet en liste over 8 gode film, der egner sig perfekt til dit næste lille sofaeventyr, og som med garanti vil give dig lyst til at planlægge din næste rejse.

   

  Lost in Translation - Japan

  Denne film indkapsler den farverige, spøjse og smukke side af japansk kultur og fortæller samtidigt en sød og melankolsk historie om to ensomme mennesker, der uventet finder hinanden i et fremmed land. 

  Filmen vil give dig lyst til at opleve Tokyos fortryllende neonoplyste gader og tilbyder dig desuden en visuel kulinarisk oplevelse, som får din mave til at knurre efter uendelige mængder af sushi.

   

  The Motor... Læs mere
 • aug18

  Gør en forskel - En hverdag med løver og surfing i Sydafrika

  Hjælp løver og andre afrikanske dyr med at komme på benene igen. Del din kærlighed for surfing med de lokale skoler, eller tilbyd sydafrikanske børn en lærerig og tryg hverdag med dit selskab. Disse frivillige projekter vil med garanti give dig uforglemmelige oplevelser og helt nye perspektiver på v... Læs mere
 • aug18

  9 dage i en enhver naturelskers paradis!

  Hvis du er til vanvittige naturoplevelser, vilde dyr og lokale autentiske oplevelser, så skal du tage med på denne 9-dages tur i Sydafrika og Swaziland. Og det endda til en rigtig skarp pris!

  Dag 1 - Johannesburg
  Ankom og start denne legendariske tur i Sydafrikas største by, Johannesburg. Gå på opdagelse i de mange dynamisk... Læs mere
 • aug14

  Dykning og frivilligt arbejde i Seychellerne

  Elsker du at dykke? Forestil dig en tilværelse på en paradis-ø midt i det Indiske Ocean - omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Hov, det var vist din arbejdsplads vi fik beskrevet dér...

  Som noget nyt kan du nu arbejde frivilligt på dette marinekonservat i Seychellerne, hvor du som frivillig har indflyd... Læs mere
 • aug10

  Oplev verden med KLM & KILROY til superpriser

  I samarbejde med KLM & Air France har vi netop frigivet en række fede deals på flybilletter til hele verden inkl. Bogota, Havana, San José & Los Angeles. Derudover finder du masser andre lækre destinationer til spotpriser med KLM & Air France. Du skal blot søge og booke her! KLM afgår fra både Kastrup, Billund og Aal... Læs mere
 • aug08

  18 grunde til at du ikke bør booke denne tur!

  Det er selvfølgelig spændende at rejse med ligesindede eventyrer og få nye venner fra hele verden, men det kræver jo også noget af dig! Hvorfor skal du overhovedet rejse off the beaten track, når der findes så mange steder i verden, hvor du nemt kan blive en del af masseturismen? Er det ikke meget nemmere?

  Denne, ja vi... Læs mere
 • aug07

  8 undskyldninger du kan bruge for at rejse mere!

  Du er typen, der ikke kan få nok af at rejse, og du er altid på udkig efter en god lejlighed for at komme på nye eventyr, og vi forstår dig! Derfor giver vi dig her 8 glimrende undskyldninger, du kan bruge, når tiden igen er inde til, at din indre globetrotter skal tilfredsstilles. 

  1. Selvudvikling Du har booke... Læs mere
 • aug04

  Og vinderen af en tur til Caribien med KILROY & KLM er...

  Wow! Vi er overvældede af de mange fantastiske indslag i vores Instagram-konkurrence, vi kørte i sidste måned i samarbejde med KLM. Vi endte med mere end 4.500 bidrag med hashtagget #hereismyparadise, og det ene billede var bare smukkere end det andet.

  Med mere end 4.500 bidrag, har det været lidt a... Læs mere
 • aug01

  Tag på det vildeste road trip i Sydafrika - her er ruten!

  Hvis du elsker at tage på road trip, fri som fuglen, så er Sydafrika et oplagt land for dig at besøge. Vi har selv oplevet hvordan Sydafrika er et land betående af naturlig skønhed, kontraster og vilde eventyr! Glæd dig til et episk road trip og en oplevelse for livet!  

  Det er nemmest, hvis du flyver ind i Sydafrika... Læs mere
Contact