{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

Skal du et smut til Vietnam?

Vietnam er en evig populær backpackerdestination, og vi forstår virkelig godt hvorfor. Fantastisk natur, sød og gæstfri lokalbefolkning og lækker mad! Og så er der fortsat mange steder i landet, der er relativt uspolerede. Vi har naturligvis selv været der, og derfor får du her 4 fantastiske oplevelser, som du vil ærgre dig over at gå glip af.

1. Den klassiske - Sejlads i Halong Bay

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

Skal du besøge Vietnam, så skal du så absolut også tage et smut forbi Halong Bay i den nordlige del af landet. Det er ét af verdens 7 naturvidundere, og det er fortryllende at sejle rundt blandt de 2000 klippeøer i bugten! Glæd dig i øvrigt til at overnatte i en idyllisk bugt udelukkende omringet at dyrelydene fra de nærmeste klippeøer.

Vi anbefaler: 3 dages sejlads i Halong Bay - fra: 2.212 kr.
Start turen i: Hanoi

2. Den fysisk aktive - Trekking i Sapa

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

Hvis du er typen, der kan lide at bevæge dig og i øvrigt elsker smuk natur, så er et trek i den nordlige del af Vietnam oplagt. Sapa-regionen er især utrolig populært for trekkere, og området byder på mange forskellige landsbyer med mange forskellige kulturer. Her kan du virkelig opleve det autentiske Vietnam.

Vi anbefaler: 5 dages trekking i Sapa - fra 1.799 kr.
Start turen i: Hanoi

3. Den lokale - Urban feel i Ho Chi Minh City

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

Vietnam er et land med mange ansigter, og når du har oplevet nordvietnam, er du nødt til også at opleve den sydlige del af landet, før du rigtigt kan sige, at du har oplevet landet. I Ho Chi Minh City kan du få en cool rundtur bag på en af de lokales scooter. Her kommer du bag 'turisttæppet' og får et indblik i bylivet og madkulturen, som de lokale oplever den.

Vi anbefaler: 1 eftermiddag med lokale oplevelser - fra 380 kr.
Start turen i: Ho Chi Minh City

4. Den alternative - Et scootereventyr gennem landet

Dette scooter-eventyr er for dig, der gerne vil rejse gennem landet, og samtidig opleve alle de autentiske ting - off the beaten track. Du sidder bag på en lokal på scooter, og sammen rejser I igennem små landsbyer og fortryllende nationalparker, mens du får et ægte indblik i det vietnamesiske liv uden for storbyerne. Du kan starte din rejse mange forskellige steder, og med forskellige længder på turen. 

Vi anbefaler: 6 dages Easy Rider-oplevelse - fra 3.476 kr. 
Start turen i: Ho Chi Minh City

Havde du på forhånd ikke fået smag for at opleve Vietnam, så bør du have det nu. Smid os en mail, og vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige rejse til dig og dit budget!

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.