Asger M.

Asger på trekket til Franz Josef glacier i New Zealand - her med et selfie
F  

Navn
Asger M.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70154015

Email >>

Jeg har svømmet med søkøer, boet på en husbåd i Halong Bay, reddet på kamel i Sahara, svømmet med rokker i Bahia Honda og været på Comedy Club i New York. Nogle af de absolut fedeste oplevelser i mit liv, har jeg fået på mine rejser.

Det hele startede i Vietnam

Jeg rejste i 2008 fra Nord- til Sydvietnam, hvilket var et total kulturchok for mig, som troede at livet bestod af computerspil og rugbrødsmadder. Jeg elskede det! Fra oceanvis af eksotiske frugter i Hanois gademarkeder, til storslående og naturskønne Halong Bay, til afslappende og idylliske Nha Trang, til mennesker der stoppede en på gaden for at tage billeder og inviterede en på middag. Jeg var solgt, og kunne ikke vente med at komme på mit næste eventyr.

Jeg har svømmet med søkøer i Florida, reddet på kamel i Sahara, sovet ved en flodbred i Namibia og cyklet rundt i Bagan’s ruiner i Myanmar. Nogle af de absolut største oplevelser i mit liv, har jeg fået på mine rejser.

Drømmerejsen

Jeg lever og ånder for at rejse, og er konstant i gang med planlægningen af min næste drømmerejse. Ønsker du også hjælp med planlægningen af dit næste eventyr, så kontakt mig og jeg hjælper dig med at få mest muligt ud af den, og sørger for at du får det bedst mulige udgangspunkt for en oplevelse for livet.

Mine favoritter
Contact