Danni I.

Udforskning af Franz Josef Glacier, New Zealand
F  

Navn
Danni I.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Så længe jeg kan huske har jeg drømt om at udforske verden i alle dens facetter. Som barn var jeg meget fascineret af verdenskort og alle verdens flag, og jeg kan huske at verden føltes uendeligt stor.

Efter at have rejst i store dele af verden, og i kraft af mit arbejde hos KILROY, føles det tit som om at jeg har verden mellem mine hænder. Og den føles betydeligt mindre end da jeg var barn.

Jeg elsker at opleve nye lande og kulturer, men i særdeleshed elsker jeg den fantastiske natur verden har at tilbyde og de spændende mennesker man møder på sin vej.  Uanset hvad din motivation er for at rejse, og hvad du ønsker at opleve, er jeg sikker på at jeg kan hjælpe og inspirerer dig.

Jeg har besøgt alle kontinenter (untagen Antarktis), og har rejse på mange forskellige måder og med mange forskellige formål. Jeg har rejst alene, med kæreste, med venner, med familie, og ved at det man ønsker at opleve og måden man ønsker at rejse på, kan varierer meget, alt efter hvem man rejser med. Jeg har været på storbyferie, safari, dykkerejser, strandture, roadtrips, aktive rejser osv, og ved at den perfekte rejse, ofte er en kombination af flere forskellige rejsemåder.

Uanset hvad du ønsker, så send mig en mail, ring eller kom forbi butikken, så vi sammen kan planlægge din næste rejse.

Min sidste længere rejse

Var i sommeren 2010, hvor jeg først var på Safari i Kenya og Tanzania, og fik daset på Zanzibars strande, og efterfølgende var i Sydafrika for at se Danmarks kampe ved VM i Fodbold. Selvom Danmarks resultater ikke var gode, så var rejsen absolut ingen skuffelse.

Det var fantastisk at gå ud fra sit hostel om morgenen og gaderne i byerne fyldt med fans fra hele verden. Mange i deres nationale farver og med farvestrålende udsmykning. Det føltes på en måde som om, hele verden var samlet ét sted. Jeg havde planlagt min egen rejse rundt i Sydafrika, og havde lejet en bil til at komme rundt. Derfor var jeg ikke sammen med en masse  danskere til dagligt. Derfor var det en utrolig oplevelse at tage turen i bil til Rustenburg, hvor Danmark skulle spille sin sidste kamp mod Japan. Kampen var ikke special fordi den var mod Japan eller fordi det var den sidste gruppekamp. Det var specielt fordi det var en totalt surrealistik oplevelse at have rejse gennem Afrika, og kørt på egen hånd rundt i Sydafrika et par uger, og så ankomme til Stadion i Rustenburg hvor der står 1500-2000 Danske fans uden for stadion og drikker kolde øl, og synger "Vi er røde, vi er hvide...". At være så langt hjemmefra og så alligevel være omgivet af Danskere er en oplevelse jeg aldrig glemmer.

Min næste store rejse

Skulle have været til Japan i Maj 2011, men den har jeg desværre måtte udskyde pga det jordskælv og den tsunami der ramte Japan i Marts. I stedet overvejer jeg at tage til Vietnam og Cambodia i starten af efteråret. Men på nuværende tidspunkt er det ikke lagt fast.

Man skulle tro at det at arbejde med at lave rejser, ville gøre det nemmere selv at komme af sted. Men dagligt får man ny inspiration fra både kollegaer og alle de folk der kontakter os for at få arrangeret deres rejse. Så det kan ofte være svært at vælge. Men helt sikkert er det, at min rejsetørst ikke er slukket, og at jeg ikke kan vente til jeg skal af sted næste gang.

Læs min rejseblog

http://blogs.kilroy.dk/dannicarloiannone

Mine favoritter
Contact