Malene K.

Dykning på smukke Borneo
F  

Navn
Malene K.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Min rejse lyst stammer fra, at jeg godt kan lide at være i bevægelse, suge nye indtryk og kulturer til mig, og opleve ting på egen hånd. Jeg lever efter mottoet ”never be afraid to follow your dreams”, og mine drømme bliver udlevet ved at rejse og møde nye mennesker. At rejse rundt i verden giver mig inspiration til at kaste mig ud i nye ting og aktiviteter, som udvikler min personlighed.

For mig har det altid været vigtigt at kombinere alt det, jeg har foretaget mig med at rejse. Det har betydet, at jeg har været på mange studieture rundt om i verden og har boet i San Diego i 2015 grundet studieophold og praktik. Det ophold gav mig nogen af de bedste venskaber, som jeg har i dag, utallige af oplever rundt i USA f.eks. San Fransisco, High way one, Yosemite National Park, Grand Canyon, Las Vegas, Chicago, Halloween, Hawaii og meget, meget mere.

Jeg har dykket på et af verdens smukkeste steder ved Sipadan Island, set Orangutanger i det frie på Borneo, været spærret inde i et mudderskred på de amerikanske motorveje i tre dage, besøgt mermaid cave på Hawaii, Skydiving på New Zealand, riverafting og cave riverafting på New Zealand, mødt aboriginals i Australien, trekket i Thaiand og spist med de lokale i Kina samt meget mere.

Jeg har aldrig været bange for at følge mine drømme, som har betydet, at jeg har rejst en del, hvilket har givet mig utallige af oplevelser. Disse oplevelser og følelser er jeg langt fra færdig med at få og vil man efter min mening aldrig blive.  Hvis du mener det samme, så kom ind til en inspirerende samtale, om hvor din næste drømme rejse går hen og hvor du ønsker at suge nye indtryk til dig.

Min næste rejse består enten af at møde den sydamerikanske kultur i Peru og Bolivia og bestige Machu Picchu eller dykke på Filippinerne samt se Vietnams smukke landskaber. 

Mine favoritter
Contact