Morten K.

Sandboarding i Peru
F  

Navn
Morten K.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Aarhus

Telefon
70154015

Email >>

Da jeg som 19 årig tog på min første interrail i Europa havde jeg ingen idé om hvad det var jeg startede!

Jeg tog afsted med 3 kammerater og det gik mest op i fest og farver, men det var her rejselysten for alvor tog til. Siden har min måde, at rejse på ændret sig i takt med at jeg selv har udviklet mig personligt på hver eneste rejse og i dag har været vidt omkring.

De skæve destinationer har altid trukket meget i mig og jeg elsker at komme ud og opdage steder der måske ikke nødvendigvis er det største highlight i landet, men ofte de steder man får oplevelserne der virkeligt sætter sig fast!

Jeg har nu snowboardet i Iran, med en struds rendende rundt på pisten, drukket hjemmebrændt og grillet hos en russer med skudhuller i maven, i et land der ikke officielt eksisterer (Nagorno-Karabakh), gået rundt i andesbjergene med en peruaner i flere dage uden at møde andet end lamaer og storslåede udsigter.

Problemet med at have fået ”the travel bug” er, at jeg blot har opdaget hvor mange oplevelser der i virkeligheden gemmer sig ude i verdenen. Der går nu sjældent en dag uden at tankerne svæver omkring nye destinationer og oplevelser!

Det bedste ved at rejse, er når man opnår de unikke oplevelser, som ofte ikke er de ting man tog af sted for at se. De mennesker man mødte på vejen, de historier og uventede oplevelser som man aldrig glemmer.

Mine favoritter
Contact