Thomas N.

Ved Mt. Everest, Tibet
F  

Navn
Thomas N.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Aarhus

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg brænder for at rejse, og brænder for at dele denne lidenskab. Jeg har altid elsket at udforske fremmede kulturer, og prøver altid at komme ind under huden på lokalbefolkningen. Dette har medført et hav af unikke oplevelser, alt lige fra en privat fødselsdagsfest på Cuba, Tea – party i Beijing, til tequila- shots på en lokal bar i Mexico, og listen fortsætter.

Et af mine absolutte ynglings rejsemål er Cuba, som også var min første destination udenfor Europa, og dermed min første rigtige backpacker oplevelse. På Cuba lejede vi en bil og cruisede øen tynd. Dette blev gjort i selskab med en lang række lokale blaffere, der fungerer som vejvisere, igennem Cubas labyrint-lignende vejnet.

Overalt på Cuba er en helt unik "summen", bestående af gade musikanter, gamle veteranbiler, cigarrøg, og diverse boder. Cuba var landet der virkelig åbnede mine øjne for at rejse!

Min største kulturelle oplevelse er dog uden tvivl Indien! Det mest kaotiske land jeg nogensinde har besøgt, men stadig det mest interessante. Specielt de meget lange tog- ture, hvor man sad, sov, og spiste side om side, over og under, en masse indere.

Indere er utroligt nysgerrige, og man oplever hurtigt et publikum af folk der spørger om alt fra årsindkomst og uddannelse, til hvor tit man børster tænder og går i bad. Foruden Indiens indbyggere, byder landet også på et utal af paladser, ceremonier, og fede aktiviteter, som alle er meget åbne for rejsende at deltage i.

Min næste rejse går til Brasilien. Jeg planlægger at starte i midten af landet ved kysten, hvor den står på afslapning og surfing. Herefter vil jeg flyve nordpå og tage på eventyr i Amazonas, som byder på rigt dyreliv og møder med lokale primitive stammer.  Jeg vil slutte af i Rio de Janeiro, hvor jeg vil besøge favelaen, strandene, og det pulserende natteliv.  

Jeg glæder mig til at planlægge dit næste eventyr sammen med dig!

Mine favoritter
Contact