Se alle kategorier

Working holiday i Australien

  • Working holiday i Australien
    Working holiday i Australien
  • Kombinér både rejser og arbejde på din working holiday i Australien
    Kombinér både rejser og arbejde på din working holiday i Australien
  • Det er populært at arbejde som frugtplukker på en working holiday
    Det er populært at arbejde som frugtplukker på en working holiday

Australien er et paradis for backpackere, da det er både let at komme rundt og nemt at komme i kontakt med andre rejsende. Hvis du er mellem 18 og 30 år, kan KILROY hjælpe dig med din drøm om at bo og arbejde i Australien. Tjen penge mens du rejser rundt og oplever Australien!

For mange er det en stor drøm at rejse og arbejde i et andet land i en længere periode, og derfor er et working holiday-visum en perfekt mulighed. På den måde kan du kombinere det at tjene penge med det søde rejseliv. 

KILROYS working holiday-pakker sikrer dig den bedste start på din tur til Australien. Du bor på de bedste ungdomshoteller i Australien, og får en nem og forståelig introduktion, så du kan komme godt i gang med dit eventyr down under. Vi er eksperter, og sørger for, at du undgår alt bøvlet og kommer i gang med at arbejde!

Working holiday-pakker i Australien

KILROY tilbyder working holiday-pakker, der begynder i følgende byer i Australien:

Pakkerne varierer mellem tre og syv nætter, og du bor enten i fælles sovesale eller i dobbeltværelser på moderne hostels, der alle har gode faciliteter og servicemindet personale. Ungdomshotellerne er centralt placeret og har alle de faciliteter, du skal bruge inklusiv køkken, tv-rum, café, internetadgang, rejseinformation og selvfølgelig barer, så du kan hænge ud med de andre unge mennesker til et af de mange fede events, der bliver arrangeret i løbet af ugen. Læs mere om indholdet i den enkelte pakke ved at klikke på ovenstående byer.  

Godt at vide om working holiday-pakker

Working holiday-pakkerne til Australien er kun gældende i det antal af nætter, som du på forhånd har valgt. Hvis du ønsker ekstra nætter, skal disse bookes seperat som almindelig overnatning. Vores rejsekonsulenter kan altid hjælpe dig med at skræddersy dit ophold til dine behov.

Working holiday-pakkernes tilgængelighed kan variere, og gælder ikke over jul & nytår, da der er andre priser i denne periode.

Hvor længe er et working holiday visum gyldigt i Australien?
Et working holiday visum giver dig 12 måneders opholds- og arbejdstilladelse i Australien med mulighed for efterfølgende 12 måneders forlængelse, hvis du opfylder kravene om at have arbejdet minimum 3 måneder med høst (arbejde på frugtfarme). I Australien kan du kun arbejde 6 måneder for den samme arbejdsgiver. 

Bemærk at pakken ikke indeholder selve working holiday visumet. For mere information og pris på visum og flybilletter, anbefaler vi dig at kontakte en rejsekonsulent.

Hvor længe skal jeg arbejde?

Det er individuelt, hvor længe man ønsker at arbejde på sin working holiday, men vi anbefaler, at man sætter minimum fire måneder af til denne del af rejsen. Én måned til den indledende del indtil man er i arbejde, her får du styr på CV, jobsøgning og eventuel relokalisering. Derudover anbefaler vi minimum tre måneder til arbejdet. 

Hvornår rejser jeg?

Det er helt op til dig! Der er ikke tale om en grupperejse, så når du føler dig klar til at komme af sted på eventyret! Vi kan hjælpe dig med fleksible flybilletter til din hjemrejse, så du har mulighed for at ændre hjemrejsedato eller -sted, hvis du skulle beslutte dig for blive hængende eller tage hjem før tid. 

Hvilke jobs kan jeg forvente at få i Australien?

Med et working holiday-visum kan du i princippet arbejde med hvad du har lyst til. Du kan både få fuldtidsstillinger, deltidsstillinger, dag- og natarbejde. Der er bedst mulighed for at få et job i servicebranchen, f.eks. som tjener, bartender eller lignende, men også arbejde på farme er ekstremt populære i Australien. Husk at medbringe røntgen og helbredsbevis hvis du vil arbejde på et hospital, på en skole eller i en børnehave. Til visse typer jobs er det desuden et krav, at man har et RSA certifikat (udskænkning af alkohol). 

Hvor kan jeg søge efter ledige jobs i Australien?

I vores working holiday-pakker får du både rådgivning til din jobsøgning samt adgang til online jobportaler. Derudover kan du kigge på www.careerone.com.au for at søge efter jobmuligheder for personer med Working Holiday-visum til Australia. For information om landbrug og frugtplukning kan du tage et kig påde australske myndigheders hjemmeside her: Harvest Trail website.

Er jeg garanteret et job?

Nej, det er du ikke. Men hvis du er fleksibel i din jobsøgning, er der ikke ret stor sandsynlighed for, at du ikke får et job. Det er dog godt at vide hjemmefra, at ikke alle kan blive bartendere eller surfinstruktører. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne i det område, du ønsker at bosætte dig.

Hvor meget kan jeg forvente at tjene?

Det er svært på forhånd at sige, hvor meget du kommer til at tjene, men Australien har en række regler og love, der sikrer dig som arbejdstager. Lønnen afhænger, ligesom i Danmark, af det job som du får. Husk du skal betale skat af alt du tjener, ligesom det er nødvendigt med en australsk bankkonto og tax file number (skat). Med en working holiday-pakke fra KILROY hjælper vi dig med alt det praktiske, så du er klart til at arbejde med det samme!

Hvor kan jeg bo henne?

Det afhænger meget af det job, som du får. Hvis du skal arbejde på en farm, vil du bo dér. Hvis du derimod får job og skal bo i storbyen, er det muligt at lave gode langtidsleje-aftaler med de fleste hostels. 

Kan jeg rejse ind og ud af landet med et working holiday-visum?

Ja, du kan rejse ind og ud af Australien, så længe dit working holiday-visum stadig er gyldigt.

Frugtplukning i Australien på working holiday

Hvor meget skal jeg have sparet op i forvejen?

Når du søger om working holiday-visum til Australien, skal du kunne dokumentere, at du har nok økonomiske midler til at kunne forsørge dig selv under den første del af rejsen. Beløbet varierer meget, så det er en god idé at kontakte en rejsekonsulent. Det kræves desuden, at du enten har en returbillet hjem fra Australien, en billet videre fra Australien eller har penge nok til at kunne købe dig en billet hjem efter endt ophold. Som sagt, så har vores rejsekonsulenter styr på alt det praktiske, så kontakt dem hellere i dag end i morgen.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at fra du ankommer til Australien og til du er i job, kan der gå et stykke tid, så det er en god idé at have sparet op til at kunne forsørge sig selv i denne periode.

Hvad sker der hvis jeg kommer til skade?

Vi kan ikke anbefale nok, at du har styr på din rejseforsikring, inden du tager af sted. KILROY samarbejder med Gouda Rejseforsikring, der dækker både arbejde og ekstremsport som del af din rejse - uanset hvor i verden du tager til. Dermed er du helt dækket ind.

Kan jeg studere på et Working Holiday-visum?

Du kan studere i op til 4 måneder på et Working Holiday-visum. Visumet er hverken ment eller egnet for dem, som ønsker at studere fuld tid i Australien. Hvis du drømmer om at studere i Australien, kan du læse mere her eller kontakte en studievejleder, der kan hjælpe dig med at opfylde drømmen.

Vil du på working holiday i Australien?
Kontakt KILROY
Contact