Gaborone

Finansdistriktet i Gaborone
 

Rejser til Gaborone - Botswanas hovedstad

Gaborone er hovedstad i et af Afrikas mest spændende lande, Botswana, og udgangspunkt for en masse oplevelser i dette fascinerende land. Det er her, eventyret starter, hvis man f.eks. vil på eventyr i Okavango Deltaet. Køb rejsen til Gaborone og Botswana hos KILROY.

Måske er Gaborone ikke verdens navle eller klodens største åbenbaring, men til gengæld er det et glimrende sted at vænne sig til Afrika og Botswana og slappe lidt af, inden man begiver sig ud på det store eventyr og en rejse rundt i Botswana.

Det bedste af Gaborone

Gaborone er lille af en hovedstad at være, her bor blot cirka 250.000 mennesker, men har dog trods alt et par interessante seværdigheder man bør se, inden man fortsætter rejsen ud til de nærliggende nationalparker og savanner. Besøg f.eks. Gaborone Game Reserve og Orapa House, hvor man sorterer og vurderer diamanter fra verdens største diamantmine i Jwaneng. Vi kan også anbefale National Museum & Art Gallery, der både huser udstoppede dyr og kulturelle levn af stor betydning for denne del af Afrika.

Rejse i Botswana og Gaborone - adventure i Botswana og Afrika

Overnatning i Gaborone

Man kan bo billigt ved at campere i Mokolodi Nature Reserve 12 km. syd for Gaborone, eller eksempelvis i Boiketlo Lodge, der er byens billigste - og hvis største fordel er, at det ligger centralt. Ellers anbefaler vi, at man reserverer overnatning i Gaborone og Botswana gennem KILROY hjemmefra. Ring til os på 70 15 40 15. Der findes dog også flere hoteller i den dyre og mellemdyre afdeling i Gaborone. 

Seværdigheder nær Gaborone

I nærheden af Gaborone kan vi anbefale et besøg ved landsbyen Odi, hvor de lokale sælger tæpper, puder, vævninger og lignende. Et godt sted både at se disse håndværk blive udført og ikke mindst at købe de smukke resultater til en fornuftig pris.

Andre interessante landsbyer er Mochudi, Molepolole og Thamaga. Især den førstnævnte er et besøg værd bl.a. takket være dens fascinerende sten- og muddervægge - med andre ord et typisk og autentisk stykke Afrika.

Safari i Botswana - Adventure og rundrejse i BotswanaDet bedste sted at se Botswanas dyreliv på rejsen til Gaborone og omegn er i Mokolodi Nature Reserve, hvor man kan campere eller overnatte i en af de hyggelige hytter. Her i reservatet kan man se giraffer, elefanter, zebraer, flodheste, impalaer, vandbøfler, leoparder og meget mere.

Har du spørgsmål om Botswana?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Gaborone

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt