Egypten

Dykning i Egypten

Dykning i Egypten
Tag på dykkerferie med KILROY i Egypten. Vi tilbyder dykning på alle niveauer i Sharm El-Sheikh og Dahab, hvad enten du ønsker at tage dit dykkercertifikat eller blot opleve nogle af de fantastiske dykkerspots Egypten har at tilbyde.

KILROY har dykkerture og dykkerferier i Sharm El-Sheikh og i Dahab. Sharm el Sheik er berømt for sine fantastiske dykkerspots, men selve byen kan af nogle opfattes som meget turistet. Dahab har en mere afslappet atmosfære og opfattes af mange som 'det ægte Egypten'.

Hvorfor købe dykkerkursus gennem KILROY?

Hvis du gerne vil på dykkerferie i Egypten er der rigtig mange leverandører af dykkerkurser og ture. Vi er helt trygge ved kvaliteten af de kurser vi tilbyder, og efter vores mening er det bedst at bruge en leverandør man stoler på. Vi garanterer at faciliteterne, logistikken og ledelsen af vores dykkercentre er i top. Du kan derfor være helt tryg ved at købe en dykkerferie eller et dykkerkursus gennem KILROY.

Tag på en helt speciel dykkerferie til Dahab

Nord for Dahab, beliggende mellem ørkenbjerge og rødehavet, ligger Ras Abu Galoum. For at komme til dette øde og beskyttede område, skal du køre gennem bjergene eller du kan tage den direkte og meget kortere rute langs kysten på ryggen af ​​en kamel! Vælger du mulighed nummer 2 er du sikret en oplevelse for livet.

Turen til havet på kamelryg

Du starter turen med at læsse din kamel med dykkerudstyr, en rygsæk og et tæppe til nætterne under stjernehimlen i ørkenen. Selve kamelturen foregår langs havet med ørkenen og bjerge i baggrunden. Du overnatter i en lille beduin landsby, hvor mad og te tilberedes på åben ild. Dykningen foregår direkte fra stranden, hvor du kan finde dit helt eget perfekte spot og hemmelige rev. Du sover med lyden af havets brusen og udsigt til stjernerne fra kighullerne i hyttens tag.

 

Har du spørgsmål om dykning i Egypten?
Kontakt KILROY

Billeder fra dykning i Dahab og Sharm El-Sheikh

Sharm El-Sheikh:

Dykning i Sharm El Sheikh

Dykning & dykkerbevis i Sharm El Sheikh

Dykning & dykkerbevis i Sharm El Sheikh

Dahab:

Dykning i Egypten med KILROY

Dykning i Egypten - Dykkercertifikat og dykkerture

Dykning i Egypten - Oplevelser i verdensklasse

Dykning i Egypten - Dykning i det røde hav - Dykkercertifikat i Egypten

Har du spørgsmål om dykning i Egypten?
Kontakt KILROY
Kontakt