Afrika

Billige flybilletter til Afrika

Spar penge på din rejse til Afrika. KILROY har specialaftaler med de største flyselskaber i verden. Dette betyder at vi tilbyder de billigste billetter til alle lande i Afrika, og samtidig kan vi hjælpe dig med at booke overnatning, oplevelser og billeje og fortælle dig alt det du skal vide om det, eller de lande, du skal besøge i Afrika. Vores rejsekonsulenter er altid behjælpelige med din rejse.

Hvordan får jeg de billigste flybilletter til Afrika?

Brug vores bookingsystem forneden. Flybilletter til Afrika kan variere en hel del i pris, og derfor kan det ofte betale sig at være fleksibel med hensyn til rejsedatoer. Brug gerne vores funktion under 'lavpriskalender' '+/- 3 dage og undgå at rejse i højsæsonen til det pågældende land. Derudover er fredag, lørdag og søndag oftest de dyreste afrejsedage, så det kan betale sig at være fleksibel. KILROY har ofte kampagner og tilbud på flybilletter. Vores rejsekonsulenter kan fortælle dig om aktuelle kampagnebilletter til Afrika. Derudover anbefaler vi, at du booker dine billetter et par måneder i forvejen. 

Er Afrika en del af din rejse jorden rundt?

Måske har du brug for mere end blot en almindelig tur/retur billet til Afrika? Måske er Afrika et stop på en større jordomrejse? Hvis dette er tilfældet anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent hos KILROY. Det kan nemlig være kompliceret at sammensætte en større rejse, og netop dette er vores rejsekonsulenter eksperter i. Sammen skræddersyer I din rejse ud fra dine ønsker, dine drømme, dit budget og vores erfaring. 

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Når du har booket dine flybilletter, er det tid til at planlægge dit eventyr i Afrika.
Hvad drømmer du om?

Strande på Zanzibar...? Trekking på Kilimanjaro...? Safari i Østafrika...?

Eller frivilligt arbejde i Sydafrika...? 

Kontakt