Gambia

Billige flybilletter til Gambia

Leder du efter billige flybilletter til Gambia anbefaler vi dig at tage kontakt til vores rejsekonsulenter. Det kan ofte betale sig at kombinere rejsen til Gambia med stop-overs i andre byer.

Gambia som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere en bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Gambia skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse.

I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Har du spørgsmål til rejser i Gambia og Afrika?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Gambia som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Gambia skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Gambia

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Gambia. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt