Ghana

Frivillige gør en stor forskel for de lokale børn
 

Rejser til Ghana - et af de venligste steder på jorden

Ghana byder på spændende safari, en afslappet stemning ved strandene, og et eksotisk og anderledes byliv - Ghana har det hele for den nysgerrige rejsende.

Kom hurtigt videre:

Ghana ligger i Vestafrika og landet deler grænser med Elfenbenskysten, Burkina Faso og Togo. De lokale er meget venlige og de er mere end glade for at hjælpe besøgende. Ghana er rig på naturlige ressourcer og menneskelig energi, og turismen i Ghana oplever en støt stigning.

Besøg Accra

ghana-beach-sunset-gulf-of-guinea.jpg

Hovedstaden Accra er en af det ​​vestlige Afrikas mest eftertragtede rejsemål. Accra har to hovedmarkeder, begge er et besøg værd. Kaneshie markedet sælger fødevarer og krydderier, og din mave vil elske dig for alle de fantastiske retter, der serveres. Mere centralt ligger Makola Market, som er stedet hvor du kan finde souvenirs såsom perler, batik og udskæringer. Desuden har Accra et fantastisk natteliv og et stort udvalg af barer og dansesteder, og blandingen af vestlig musik og afrikansk dans og musik, skaber en unik atmosfære. Ikke langt fra Accra kan man besøge flere strande, den mest bekvemme strand er Coco beach.

Lokal mad i Ghana

Maden i Ghana er fantastisk, og hvis du kan lide fisk og skaldyr, vil du være i himlen. Ghana er berømt for sin fufu, som er en elastisk grød, som kan være lavet af enten majs, bananer eller rodfrugt såsom maniok, yam eller cocoyam.

Det kan du opleve i Ghana

Udover at besøge de himmelske strande, byder Ghana også på tropisk jungleliv, landsbyer bygget på pæle, og den fantastiske dyrepark Monkey Forest Resort. Det anbefales at besøge kongens slot, som ligger 6 timers kørsel fra Accra. Kongen har ingen politisk magt, men regeringen søger hans råd i form af større beslutninger. Hans palads er et must-see. Hvis du er på udkig efter mere eventyr i højderne, byder Ghana på gode muligheder for vandring. Du kan f.eks. vandre på Ghanas højeste bjerg, Mount Afadjato, og få en malerisk udsigt over Ghana fra toppen. Bjerget ligger på grænsen til Togo.

ghana-beach

Accra byder på et par internationale standardhoteller, men andre steder i Ghana, er luksus ikke rigtig en mulighed. Der er vandrerhjem og guesthouses i hele landet, men primært i byområderne. The Ghana Tourism Board styrer karaktersystemet og kan kontaktes for mere information omkring hoteller i landet.

Transport i Ghana

Den offentlige transport i Ghana er god og Ghana STC er den mest komfortable og mest pålidelige form for transport, men du kan ikke altid stole 100% på deres tidsplan. Hvis du vil hurtigere frem kan du fange en taxa eller minibus. Disse er praktiske og kører regelmæssigt.

Ghana byder på en masse sol hele året rundt, og temperaturen er typisk omkring 30 grader, men vær opmærksom på regntiden i juni.

Lyder Ghana lokkende?
Skriv til os

 

Kontakt