Lesotho

Sani Pass regnbue - Lesotho
 

Rejser til Lesotho - en overset perle

Som blommen i det æg der hedder Sydafrika ligger det lille afrikanske land Lesotho. Et næsten komplet ukendt land for de fleste danskere, men samtidig et land der fortjener mere opmærksomhed end som så. Køb din rejse til Lesotho hos KILROY.

Kom hurtigt videre:

En rejse til Lesotho er næsten som en rejse til en anden verden. Her er så uberørt og storslået, at man hurtigt føler sig alene i verden på den absolut gode måde! Landet kaldes 'Kongeriget i Himlen', og det er ikke så svært at forstå: en stor del af landet består af bjergrige, gudesmukke områder, befolket af et stolt folkefærd og massevis af vandrestier og muligheder for at udforske denne jomfruelige natur. 

Oplev Lesotho fra hesteryggen

De afsides og uberørte dele af Lesotho indbyder til at blive udforsket fra ryggen af de lokale Basotho-ponyer. En fantastisk rejseform, ikke mindst fordi man på denne måde lynhurtigt "falder ind i omgivelserne" og får den helt rigtige oplevelse af dette - i ordets bedste betydning - stillestående land. Ja, en rejse til Lesotho kan næsten føles som en rejse tilbage i tiden. Og et perfekt afbræk fra rejsen i Sydafrika, som omgiver Lesotho til alle sider og som man næsten ikke kan undgå også at besøge, når man besøger Lesotho.

Lesothos "lavland" og Sehlabathebe National Park

Lavland er nu så meget sagt, for disse laveste dele af Lesotho ligger faktisk i cirka 1400 meters højde. Men i disse lavere dele af landet kan man lade sig fascinere af ældgamle dinosaurfodspor og shoppe nogle af områdets karakteristiske håndværk, inden man f.eks. fortsætter til Sehlabathebe National Park, der alene er et besøg værd pga. sin isolerede beliggenhed og barske natur. Her får man naturen helt for sig selv, og kan f.eks. trekke eller ride på hest til områdets smukke vandfald.

Vandfald i Lesotho i Afrika

Lesothos bjerge

Semonkong, Malealea og Sani Pass er navnene på de bedste og mest spændende steder i de bjergrige egne af Lesotho. Også disse områder er øde og relativt uudforskede, og den bedste måde at opleve dem på er på en af vores oplevelsesture, der typisk også går gennem Sydafrika og andre lande i det sydlige Afrika. Det er også i disse bjergområder, man kan opleve de unikke Basotho-landsbyer.

Landsby i Lesotho

Det er i det centrale og nordøstlige Lesotho, man finder de fleste bjerge, mange af dem med himmelske udsigter til smukke dale.

Rejsen til og rundt i Lesotho

Man kan som sagt opleve Lesotho på en af vores oplevelsesture, men rejser man på egen hånd, er der selvfølgelig en række muligheder for at rejse ind i Lesotho fra Sydafrika. Der er f.eks. daglige minibusser mellem Underberg i Sydafrika og Mekothlong i Lesotho via Sani Pass, mens Big Sky Coaches og Intercape ligeledes dagligt har afgange mellem Bloomfontein i Sydafrika og Maseru, hovedstaden i Lesotho.

Har du spørgsmål om Lesotho?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Lesotho

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt