Malawi

Oplevelser i Malawi

oplevelser i malawi - rejse i malawi

Rundrejser, overland, ture, frivilligt arbejde og unikke oplevelser. Der er mange måder at opleve Malawi på. Og mest af alt synes vi at du skal opleve dette gæstfri og smilende land i Afrika, som ofte bliver overset. Malawi er fantastisk at opleve og du får indblik i et land, som ikke mange besøger. Malawi er desuden sikkert at rejse i, også for backpackere.

KILROYs rejsekonsulenter kender Malawi

Du kan læse mere om de forskellige oplevelsesrejser i Malawi forneden. Der er mange detaljer og ting at forholde sig til, og vi anbefaler altid, at du kontakter en rejsekonsulent for at du får svar på alle dine spørgsmål om at opleve Malawi. Du kan læse mere om alle oplevelserne i Malawi forneden. Drøm dig væk og gør noget ved det! Explore Life!

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt