Agadir

Bliv ikke overrasket hvis du støder på en kamel mens du er på stranden i Agadir
 

Rejser til Agadir - sol og surf

Agadir ligger i den sydlige del af Marokko og på grund af sit varme klima er det en populær destination for charter-rejsende. Der er adskillige surf camps i området omkring Agadir, og det er et fantastisk sted at surfe for både begyndere og øvede.

Stranden er hvor det sker i Agadir! Slap af i solen, spis på de lokale restauranter eller snup et ophold på en surf camp. Højsæsonen for surfing er fra november - marts, men det er muligt at surfe året rundt.

Hvis du vil slippe væk fra tumulten på stranden, så benyt muligheden for at lære mere om den lokale historie, og besøg museet The Museum Municipal du Patrimoine Amazigh. Her kan du lære om Berber kulturen, og se Berger genstande som eksempelvis instrumenter, smykker og traditionelt tøj.

Du kan også tage en gåtur på 20 minutter op til de 50 år gamle ruiner fra Kabah - her kan du samtidigt se byen fra oven.

Shopping i Agadir

Du bør ikke gå glip af muligheden for at gøre en god handel i Souk El Had. Her findes over 3000 boder der sælger alt fra traditionelle marrokanske souveniers til frugt og grønt. Et godt tip er at tage ind i en af de lokale butikker med faste priser først for at få et overblik over hvordan prisniveauet ligger - herefter kan du tage til boderne og prutte priserne ned. 

Surfskole i Marokko

Surf i Agadir og Marokko - Tag på surfskole

Vidste du at KILROY tilbyder surfskole i Marokko? Tag på surfskole og surf camp med andre unge fra hele verden og få en oplevelse for livet. Vi tilbyder surfkursus af forskellige dages varighed og undervisning finder sted på alle niveauer. Surfskolen ligger lige nord for Agadir. Læs mere om surfskolen i Marokko.

Spise og drikke i Agadir

De billigste restauranter finder du i og omkring New Talbourjt. Hvis du har lyst til fisk eller skaldyr, eller bare noget andet end traditionel marokkansk mad, så tag til stranden. Her finder du retter fra hele verden, men det er til gengæld også det dyreste sted at spise i Agadir. For en hurtig snack bør du stoppe forbi bagerforretningerne, der sælger "sweet fried bread", en lokal specialitet der er lækkert for dig med en sød tand.

Hvis du er ude efter en fest, så er der talrige natklubber og caféeer hvor du kan snakke og møde nye mennesker hele natten lang!

At rejse til og fra Agadir

Der afgår både internationale charterfly samt rutefly til og fra Agadir på daglig basis. Agadir er ikke forbundet med nogen toge, men til gengæld går der flere forskellige langdistance busser, som kan køre dig til nogle af de andre storbyer i Marokko. Søg efter billige flybilletter til Agadir.

Har du spørgsmål om rejse til Agadir og Marokko?
Kontakt KILROY

Book din rejse til Agadir

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt