Essaouira

Rejsen dertil

Nærmeste lufthavn til Essaouira ligger i Marrakech. Herfra kan du tage bussen til Essaouira. Hvis du rejser med en af de lokale busser, koster turen ca. 75 kroner, og tager godt og vel 3 timer. 

Hvis du skal forhåndsbestille busbilletten, hvilket vi anbefaler at du gør, så sørg for at du bestiller en billet som gælder hele dagen. Og tjek gerne afgangene hjemmefra, så du slipper for at strande i Marrakech. Der er 4 daglige busafgange fra Marrakech til Essaouira.

Information opdateret 03/2017

Transport til Essaouira med opplevelsesreise i Marokko

Hvis du bestiller en oplevelsesrejse til Essaouira hos os, er transport inkluderet, og du slipper dermed for at tænke på busplaner og ruteafgange. I steden kan du bruge tiden på at opleve Marokko! Du kan se hvilke oplevelser, der venter dig i Essaouira samt resten af Marokko her.

Flybilletter til Marrakech

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Marrakech i god tid. Skulle du derimod være interessere i et skræddersyet tilbud med både flybilletter og oplevelser mens du er i Marokko og Essaouira, kan du kontakte en af vores rejsekonsulenter, der kan være behjælpelig.

Husk at flybillettene til Marrakech kan variere i pris, og det kan derfor godt betale sig at være fleksibel hvad angår rejsedatoer.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Essaouira som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Essaouira skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Essaouira

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Essaouira. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt