Seychellerne

Dette syn kan møde dig hvis du dykker på Seychellerne
 

Rejser til Seychellerne - et eventyrligt paradis

Seychellernes popularitet skyldes selvfølgelig primært den idylliske og intakte natur, der bl.a. byder på en lang række nationalparker. Alene på hovedøen finder man Morne Seychellois National Park (med øens højeste punkt), Baie Ternay Marine National Park og Port Launay Marine National Park. Ud for Malé ligger Ste. Anne Marine National Park med et fantastisk undersøisk liv. Tæt ved Malé finder man også øerne Conception Island, Thérese Island, Anonyme Island og Silhouette Island.

Kom hurtigt videre:

Nordøst for Madagascar, i det varme Indiske Ocean finder du eventyr øerne Seychellerne. Det er her at du virkelig slapper af og nyder livet. Seychellerne består af 115 små øer med fantastisk marineliv og dyreliv. Slap af under en koskospalme, tag på eventyr i junglen, se de enorme mango og banantræer og mest af alt, skal du opleve de eksotiske dyr og planter. De fleste af øerne er ubeboede og eftersom landet kontrollerer antallet af besøgende på øerne, har de formået at holde mange af øerne helt uspolerede. Du vil uden tvivl blive fascineret af Seychellerne for det er fuldstændig som at træde ind i en drømmeverden. Gør som vi gør hos KILROY - rejs inden det er for sent. En rejse til Seychellerne kan forandre dig for altiv. 

Seychellerne som en del af din rejse jorden rundt?

Hvis du skal på en længere backpackerrejse kan du fx. stoppe på Seychellerne og tage et par dage eller uger på øerne, inden du rejser videre til Asien, Afrika eller måske Oceanien. Vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at finde den bedste og billigste sammensætning af billetter og sammen kan I designe din rejserute. Kontakt dem her.

Victoria - hovedstaden på Seychellerne

Den største ø på Seychellerne hedder Mahé og her finder du også hovedstaden Victoria. Her bor de fleste af indbyggerne på Seychellerne. Når man kommer udenfor Victoria er der ikke rigtig andre byer, nærmere landsbyer. Der er en havn og et marked der er værd at besøde, og så skal du selvfølgelig besøge stranden på Beau Vallon Bay, hvor du kan få mere energi efter en svømmetur inden du fortsætter rejsen ud til de andre paradis øer.

Hindu tempel i Victoria | Seychellerne

Mad på Seychellerne

Seychellerne har været styret af flere lande igennem historien og det gør det nemmere at forstå hvorfor maden på Seychellerne er som det er, det er primært godt krydret med indflydelse fra hele verden fx. fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk og det indiske køkken kan opleves på Seychellerne. Du skal også prøve selv at plukke dine frugter og smage det lækre friske seafood. Hvis du bliver tørstig skal du prøve den lokale øl Seybrew, og hvis du vil have noget lidt stærkere skal du prøve den mørke Takamaka Rom, en lokal specialitet.

Den tidligere franske og britiske koloni blev selvstændig i 1976. Engelsk, fransk og creole er de officielle sprog på Seychellerne.

Adventure og aktiviteter på Seychellerne

Det bedste du kan gøre på Seychellerne er at slappe af på stranden, slikke sol og slappe af i krystalklare hav. Der er en masse ubeskriveligt smukke strande man kan udforske, og til dem der vil opleve lidt mere er der fede aktiviteter både over og under vandet fx. snorkel, dykning og surfing. 

Snorkling på Seychellerne

En af de vildeste ting du kommer til at opleve på din rejse til Seychellerne er "Coco-de-Mer" palmen med dens store dobbeltnødder som kan veje op til 15-30 kg. Palmerne kan kun findes på Island of Praslin og en rejse til national parken Valle de Mai er det bedste hvis du vil opleve dem. Valle de Mai er inkluderet på UNESCOs 'list of heritage sites'. Når du besøger Island og Praslin skal du også besøge de VILDT smukke strande, Grand Anse og Petit Anse, på den østlige side af øen. Glem ikke dit kamera!!!

Marine nationalparken St. Anne er også et besøg værd, dog kan du kun komme dertil med båd fra Mahé.

Hvordan rejser man rundt på Seychellerne?

Der er flere måder du kan rejse rundt på Seychellerne på, du kan enten leje en bil eller cykel, eller hvad med at trekke? For at komme til øerne kan du sejle, leje en båd eller hvis du har råd, med en helikopter.

Vejret på Seychellerne

Du skal planlægge din rejse til Seychellerne i god tid da antallet af besøgende til øerne er under kontrol. Det bedste tidspunkt at besøge Seychellerne på, afhænger af hvad du gerne vil. De måneder du skal undgå er oktober til februar eftersom vejret kan være lidt ustadigt i disse måneder. Resten af året er vejret faktisk rigtig godt.  Hvis du vil dykke på Seychellerne er det bedste tidspunkt fra september til november og igen i marts og april. Surfingsæsonen på Seychellerne er rigtig god melle maj og oktober.

Hotel på Seychellerne

Seychellerne er kendt for at være en meget eksklusiv destination, specielt fordi det er så uberørt endnu. Dette viser sig også i priserne som er ret høje. Bolig er den største udgift ved en rejse til Seychellerne så lad os hjælpe dig. Hos KILROY kan vi hjælpe dig med at finde og booke din bolig, fly og billeje på Seychellerne. Kontakt vores rejsekonsulent og lad os hjælpe dig med rejsen til Seychellerne.

Har du spørgsmål om rejsen til Seychellerne?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Book din rejse til Seychellerne

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt