Once in Cape Town

Hyggelig beliggenhed - Once in Cape Town
Fra DKK 600

Højdepunkter

  • Fedt og nyt hostel
  • Masser af gratis aktiviteter
  • Sovesale og private værelser i god og sikker kvalitet

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 3 nætters overnatning på sovesal
  • Morgenmad
  • Guided Cape Tour og/eller Table Mountain tour
  • WiFi
Vil du udforske Sydafrika og Cape Town? Denne ankomstpakke tilbyder dig de 3 første nætter, lufthavnstransfer, morgenmad og lokale oplevelser. På denne måde kan du bruge dine første dage på dit sydafrikanske eventyr på den nemmeste måde, hvor du får mest ud af tiden. Glæd dig til starten på din rejse i en af verdens bedste byer til backpacking og sociale rejser.

Cape Town ankomstpakken - 3 nætter inkluderet

Med en KILROY ankomstpakke i Cape Town er du sikker på at have tid og ro til at udforske det bedste, byen har at tilbyde. 

Din rejse starter ved din ankomst i lufthavnen, hvor vi står klar med et hurtigt og nemt lufthavnstransfer, der tager dig til vores favorit hostel, 'Once in Cape Town', som ligger i centrum af Sydafrikas flotteste by.

Efter du er checket ind kan du gøre dig klar til at udforske, hvad Cape Town har at byde på. Du kan vælge at tage på vores 'basic' ankomstpakke, som tager dig ud på en tour rundt i byen, hvor du som del af pakken yderligere kan vælge mellem en tur til Table Mountain eller Farmers Market. Alternativt kan du vælge vores 'foodie' ankomstpakke, som tager dig på tour rundt for at besøge Cape Towns bedste vinbare, hyggeligste caféer og lækreste spisesteder.

Beliggenhed

'Once in Cape' Town ligger i et livligt og sprudlende område, hvor du er omgivet af gode restauranter og fede aktivitetsmuligheder. Du vil bo et stenkast fra den populære 'Long Street', som er kendt for sit fede natteliv, hvor du både kan hygge dig med lækker vin og gode samtaler over blid baggrundsmusik eller danse natten ud på diskotek. 

Vær at vide om Once in Cape Town

Når du har brug for en pause fra Cape Towns mange fede muligheder, behøver du ikke kigge langt. Once in Cape Town giver dig rig mulighed for at slappe af med et hyggelige fælles områder, udendørs terasse samt bål og meditationsområde, hvor du både kan nuppe et hurtigt workout eller bare smide benene op med en god bog. Receptionen har desuden åben 24/7, og de vil med glæde hjælpe dig med at booke fede ture, surfing lektioner, skydiving og meget mere.

Once in Cape Town tilbyder desuden en lang række gratis aktiviteter i løbet af året, så glæd til festlige aftenener i baren og sjove udendørs aktiviteter!

Overnatningsmuligheder 

Vælg mellem at bo i fælles sovesal eller på et privat værelse.

På sovesalene hører der eget låsbart skab samt eget strømstik til hver seng. Hver sovesal indeholder desuden et badeværelse en-suite. 

Et privat værelse tilbyder hotellignende forhold med behagelige senge, TV og privat badeværelse. 

Once In Cape TownOnce in Cape Town - Udendørs terasse og bar

 

Once In Cape Town Dorm Room

Once in Cape Town - Sovesal

 

Map

 

 

Kontakt