Cape Town

Surfskole i Cape Town

I videoen foroven kan du få et lille indblik i de fede surferoplevelser der venter dig på surf camp i Sydarika. Kast dig ud i denne fede sport, i Sydafrika, nær Cape Town! Du surfer på de fedeste surfspots i Sydafrika og får den fedeste surfundervisning med andre unge på surfskolen. Lær at surfe på din rejse til Cape Town i Sydafrika. Se billeder fra surfing i Sydafrika.

Hvor ligger surfskolen i Cape Town?

Du bor tæt på stranden og tæt på byen, så når du ikke surfer på havets bølger, er der rig mulighed for at udforske Sydafrikas smukke natur og kulinariske oplevelser. Cape Town tilbyder et hav af lækre restauranter og barer, hvor du kan møde landets lokale unge. Cape Town er kendt for at være en af de smukkeste byer i verden, og de mange oplevelser og eventyr ligger blot og venter forude. Overnatning, undervisning og de fleste måltider er inkluderet i prisen.

Jeg vil gerne surfe i Cape Town, hvordan gør jeg?

Hvis du er interesseret i at høre mere om surfskolen og surfcampen i Sydafrika, så tag kontakt til en af vores dygtige rejsekonsulenter. KILROY står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det surfkursus, der passer til din rejse til Sydafrika.

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY

Per side
Per side

Surfing i Sydafrika 

Lær at surfe i Sydafrika - Surfing Sydafrika - Surfkursus i Sydafrika

Der er dygtige surfundervisere på surfskolerne i Sydafrika.

Surfkursus i Sydafrika - surfing Sydafrika - lær at surfe i Cape Town

På surfskolen møder du andre unge fra hele verden.

Surfing Sydafrika - surfskole i sydafrika - lær at surfe i Cape Town

Nyd de smukke strande i Cape Town når du ikke surfer.

Surfing i Durban

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent
Kontakt