Sydafrika

Dykning i Sydafrika

dykning i sydafrika

Tag dit PADI dykkerbevis og dykkercertifikat på 6 dage i Sydafrika. Oplev nogle af de fantastiske dykkerspots i Sydafrika.

Programmet for dit dykkerkursus i Sydafrika ser cirka således ud (ændringer kan forekomme):

  • Dag 1: Du bor på det smukkeste hostel i Table View. Hvis du ankommer med flyet bliver du hentet i lufthavnen. Du bor tæt på stranden og om aftenen står den på BBQ og traditionel sydafrikansk mad.  
  • Dag 2-3: Du skal dykker! Du skal se videoer, undervises og afprøve dykningen den første dag i en pool så du kan alle øvelserne til hudløshed. 
  • Dag 4: Efter to dages terpen skal du i vandet. Din dygtige og erfarne instruktør er med dig under havets overflade og sammen oplever i det smukke undervandsliv. Det er vigtigt at understrege at dykning tager den tid det tager, der er ikke tid på din undervisning. Al undervisning skræddersyes til den individuelle og indtil man slapper af og er komfortabel med dykningen. 
  • Dag 5: TILLYKKE! I dag bliver du PADI Open water diver. 
  • Dag 6: Tag til stranden og nyd dine sidste syn af Table Mountain eller shop i Cape Town. Det kan også være at du vil videre på din rejse og drømmer om at arbejde som frivillig i Sydafrika.

Kontakt en KILROY rejsekonsulent hvis du vil have hjælp med at tilpasse dykning med din rejse til Sydafrika.

Har du spørsmål til dykning i Sydafrika
Kontakt en rejsekonsulent


Per side
Per side

 

 

Kontakt