Sydafrika

Fitness i Sydafrika

Fitness In Cape Town YogaVille du blive motiveret til at træne, hvis ovenstående var de omgivelser du befandt dig i?

KILROY tilbyder nu en enestående mulighed for at kombinere et aktivt fitnessophold med det søde rejseliv i Sydafrika. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i? 

I Sydafrika får du mulighed for at komme i form sammen med andre unge. Der er tilrettelagt fede træningsprogrammer hver dag, så du kommer ikke til at kede dig. Træningen består af blandt andet yoga, pilates, crossfit og udholdenhedstræning, så der er noget for enhver smag. Du får desuden personlig vejledning og mulighed for at tilrettelægge et træningsprogram, når ugen er ved at være forbi.

Træningen foregår typisk om morgenen, og dermed er eftermiddagene som oftest til fri afbenyttelse. Her er der dog også masser af aktiviteter planlagt, og du kan f.eks. snorkle med sæler, lære at surfe eller tage på hike op til Table Mountain og nyde det fantastiske syn ud over Cape Town.

Hvad indeholder en fitnessrejse til Sydafrika?
Indholdet på fitnesspakkerne kan variere, men som udgangspunkt er der to måltider inkluderet om dagen (morgenmad og aftensmad). Derudover er der overnatning på Saltycrax i Cape Town og 1 x lufthavnstransfer - enten til eller fra lufthavnen. Derudover er der et hav af aktiviteter, og med garanti et fedt socialliv. 

Hvordan booker jeg en fitnesspakke til Sydafrika?

I oversigten nedenfor kan du se, hvilke fitnesspakker vi udbyder i Sydafrika for tiden. Du kan også kontakte en rejsekonsulent, hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du bør vælge, eller hvis du har yderligere spørgsmål til pakkens indhold. Det kan også være, at du ønsker at sammensætte din fitnessrejse med andre aktiviteter i Sydafrika. Uanset hvad, så er KILROY eksperter på området, og kan sammensætte den perfekte rejse til dig.

Hvis du ikke allerede har booket, kan du finde billige flybilletter til Cape Town her. 

Er du klar?
Kontakt os!

Per side
Per side

Billeder fra vores fitnesspakke i Sydafrika

Løbetur på stranden - fitness i Cape Town

En løbetur på stranden om morgenen er altid godt.

Fitnesspakke i Sydafrika

Træningsprogrammet er meget varieret, og der er noget for enhver smag.

Fitness i Cape Town

Der er surftimer inkluderet i pakken - angrib bølgerne!

Kontakt