Sydafrika

Billige flybilletter til Sydafrika

De fleste rejser til Sydafrika starter i Johannesburg eller Cape Town og hvis du er fleksibel med rejsedatoer kan du finde favorable flypriser. Husk at det ofte kan betale sig at kombinere din rejse til Sydafrika med et stop-over i f.eks. Mellemøsten eller et andet afrikansk land. Vi anbefaler derfor at du tager kontakt til vores rejsekonsulenter for at få de bedste og mest fleksible flybilletter til din rejse.

Skal du til Sydafrika som en del af din rejse Jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Sydafrika skulle være et stop undervejs på din rejse jorden rundt.  I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Sydafrika som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Sydafrika skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Sydafrika

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Sydafrika. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt