Once in Joburg

Venlige medarbejdere - Once in Joburg
Fra DKK 525

Højdepunkter

  • Mange gratis aktiviteter
  • God beliggenhed
  • Nye og lækre sovesale
  • Helt nyt og moderne hostel

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 2 nætters overnatning
  • Morgenmad
  • Valgfrie tours rundt i Johannesburg
  • WiFi
Leder du efter det rigtige sted at bo under dit besøg til sprudlende Johannesburg? Med vores ankomstpakke får du lufthavnstransfer, 2 nætters overnatning og morgenmad på vores favorit hostel i Johannesburg. På 'Once in Joburg' er du garanteret en spændende og nem start på din rejse til Sydafrika.

Johannesburg ankomstpakken - min. 2 nætter inkluderet

Med en ankomstpakke gennem KILROY behover du ikke bekymre dig om noget, da der er sørget for en nem og afslappende ankomst til Sydafrika. Vi sørger for din lufthavnstransfer, så du kan komme hurtigt til dit hostel, 'Once in Joburg'. Vi vil ligeledes sørge for, at alt går så let som muligt ved Check-In, så du får det bedste ud af den tid du har til at udforske Johannesburg. 

Foruden lufthavnstransfer og overnatninger, tilbyder ankomstpakken også forskellige guidede ture rundt i byen, som du kan tilvælge helt gratis efter smag og behag. 

Beliggenhed

Once in Joburg ligger i den livlige og fredelige studieforstad, Braamfontein, i Johannesburg. Braamfontein er et sprudlende område med hyggelige caféer, lækre restauranter, charmerende markeder og sjove barer. Alt dette er tilgængeligt i kort gåafstand fra dit hostel, og medarbejderne på Once in Joburg vil med glæde hjælpe dig med at finde de bedste steder at besøge til dine behov. 

Værd at vide om Once in Joburg

Once in Joburg er et helt nyt hostel med mange hyggelige fælles områder samt en restaurant, hvor du kan møde andre spændte globetrottere, som ligesom dig elsker eventyr. I receptionen står medarbejderne klar til at hjælpe dig med at planlægge spændede ture i eller udenfor Johannesburg. Der arrangeres desuden ugentlig sociale gruppeaktiviteter, som du kan melde dig til helt gratis. 

Overnatningsmuligheder

Du kan overnatte på sovesal med 4 senge på hvert værelse, enten mixed eller female-only. Alle værelser har eget en-suite badeværelse med bad og toilet, og der er individuelle skabe, strømstik og læselamper til hvert sengeområde.

Der er desuden mulighed for at overnatte på privat værelse, som enten indeholder dobbeltseng, twin rooms, triple rooms, og der tilbydes endda familieværelser. 
4-stjernede hotelfaciliteter er inkluderet såsom Air condintion, fladskærms TV, afslapningsområde, låsbart skab samt te og kaffe. 

Once In Joburg - backpackers hostelOnce in Joburg - Glæd dig til venlig modtagelse fra medarbejderne

Once In Joburg - Dorm roomOnce in Jorburg - Sovesal

Once In Joburg - Roof terraceOnce in Joburg - Tagterasse

Map

 

 

Kontakt