Tanzania

Dykning i Tanzania

dyk på zanzibar - dykning på zanzibar

Tanzania byder på flere forskellige lækre dykkerspots. Zanzibar er særlig populær for dykning, men Tanzania byder også på andre gode dyk som f.eks. på Pemba Island, Mafia Island samt i den naturskønne Lake Tanganyika.

Dykning på Pemba Island

Pemba Island er den mest nordlige af Tanzanias øer i det Indiske Ocean. Her finder du utallige fisk i alverdens farver, og området omkring North Horn er særligt kendt for at have flere forskellige typer hajer, heriblandt hammerhajer hvis du er heldigt.

Dykning på Mafia Island 

Mafia Island har ligesom Pemba Island mange forskellige smukke fisk, og her kan du endda mellem oktober og marts være heldig at dykke med hvalhajer. 

Hop i ferskvandssøen Lake Tanganyika

Dykning behøves ikke kun at foregå i havet. Den smukke Lake Tanganyika i den vestlige del af Tanzania har et fantastisk krystalklart vand, og nogle helt andre typer fisk, end du typisk finder i havet. Hvis du vil have en anderledes dykkeroplevelse i Tanzania, bør du besøge Lake Tanganyika.

Tag dit PADI-certifikat i Tanzania

Tag et dykkerbevis og oplev verden under havet. Tanzania og især Zanzibar tilbyder nogle af de smukkeste dykkeroplevelser, og din(e) dykkerinstruktør(er) sørger for at at du føler dig tryg under dine dyk.

Tag kontakt til en KILROY rejsekonsulent hvis du vil have hjælp eller har spørgsmål. KILROY står altid klar til at hjælpe dig med at finde den dykkeroplevelse der passer med din rejse til Tanzania og Zanzibar.

Vil du lære at dykke i Tanzania?
Skriv til os!

Per side
Per side

Billeder fra dykning i Tanzania på Zanzibar:

Dyk i det smukke vand omkring Zanzibar

Dyk i det smukke hav omkring Zanzibar. 

Diving Zanzibar

Dykning ved Zanzibar - oplev en verden af fantastiske farver.

Dykning Zanzibar1

Hvis du er heldig under din dykkertur, kan du møde ham her - Mr. delfin.

Dykning ved Zanzibar - Lær at dykke i Tanzania - dykkerbevis

Hvad end du er nybegynder eller øvet dykker, kan du trække i dykkerudstyret ud for Zanzibar.

Har du spørgsmål om dykning i Tanzania ved Zanzibar?
Kontakt KILROY

 

Kontakt