Serengeti

Rejsen dertil

Serengetis lufthavn er en uasfalteret startbane, der udelukkende benyttes af små lokale flyselskaber. Derfor er den bedste måde at komme til Serengeti ved at flyve til Kilimanjaros lufthavn, og derefter køre til Arusha.

Med bil til Arusha og Serengeti

Turen fra Kilimanjaro til Arusha tager ca. 45-60 minutter med taxi, og koster omkring 400-450 kroner. For at kunne køre på denne rute, kræver det en special tilladelse for taxachaufføren, hvilket har betydning for prisen. Tjek derfor altid pristavlen i lufthavnen, hvor den faste pris normalt varsles. Så behøver du heller ikke bruge tid og energi på at prutte om prisen eller spekulere på, om du bliver snydt, da prisen er fast fra starten. Du skal dog ikke blive forundret, hvis prisen har ændret sig, eller pludselig ikke findes på tavlen, når du ankommer. Tingene skifter hurtigt her, men du kan altid forhøre dig hos lufthavnens personale. 

Hvis du ankommer til Kilimanjaros lufthavn på samme tid som et eller flere af de lokale fly fra enten Tanzania eller Kenya, kan du være heldig at slippe billigere. I så fald går der ofte shuttlebusser til Arusha, hvor du kan komme med for mellem 50 og 100 kroner. 

Information er opdateret 03/2017.

Transport som en del af din safaripakke

Hvis du skal på safari i Serengeti, og bestiller din tur gennem KILROY, arrangerer vi også transporten fra lufthavnen for dig. Du bliver hentet og transporteret til din base. En safari i Serengeti byder på fantastiske natur- og dyreoplevelser, som du sent vil glemme. Se hvilke safarioplevelser, du kan få Serengeti her.

Flybilletter til Kilimanjaros lufthavn

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Kilimanjaro i god tid. Skulle du være interesseret i et skræddersyet tilbud med både flybilletter og safari mens du er i Serengeti, kan du kontakte en af vores rejsekonsulenter.

Husk at flybilletterne til Kilimanjaro kan variere i pris, og det kan godt betale sig at være fleksibel på afrejsedatoen.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Serengeti som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Serengeti skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Serengeti

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Serengeti. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt