Zimbabwe

Oplevelser i Zimbabwe

billige rejser til zimbabwe

KILROY kan tilbyde spændende rundrejser og fantastiske oplevelsesture i Zimbabwe. Udover det imponerende Victoria Falls vil du møde et spændende dyreliv på safari i Zimbabwe. Du vil blive overrasket over, hvor mange venlige og imødekommende mennesker du vil møde på en af vore oplevelser og ture i Zimbabwe.

Rundrejser i Zimbabwe af forskellig dages varighed

Du kan komme på rundrejser af kortere og længere varighed. Alle vores ture har deres unikke præg. På mange af turene kommer du ikke kun tæt på Zimbabwe, men også til nabolandene eller en større del af kontinentet. Zimbabwe kommer ikke til at skuffe dig, og hvis du leder efter en eventyrrejse, så er du kommet til det rette sted.

KILROYs rejsekonsulenter vil med glæde fortælle dig om vores oplevelser i Zimbabwe. Læs mere forneden, eller kontakt en rejsekonsulent på mail, telefon 70 15 40 15 eller i en af vores butikker

Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt