Angkor Wat

Rejsen dertil

Den nemmeste måde at opleve fantastiske Angkor Wat, er ved at flyve til den nærliggende by Siem Reap. Byen ligger godt 5 kilometer væk fra Angkor Wat, og du kan nemt have base her, og tage på daglige udflugter til resterne af verdens støreste religiøse monument.

I Siem Reap kan du lave en aftale med en lokal tuktuk-chauffør, som både kan køre dig frem og tilbage samt rundt blandt ruinerne. Brug gerne et par dage her, eftersom området er helt enormt!

Med bus fra Bangkok til Siem Reap

Et alternativ er at flyve til Bangkok, hvorfra du kan tage bussen til Siem Reap. Busturen tager mellem 8 og 11 timer afhængig af dagen,  og koster mellem 250 og 300 kroner. 

Nogle busser reklamerer med, at de har direkte ruter til Siem Reap, så sørg for at være på forkant med, om du skal skifte bus eller ej. Det betyder nemlig, at du ellers skal flytte din oppakning fra én bus til en anden ved grænsen mellem Cambodja og Thailand. 

Information opdateret 03/2017

Transport som en del af din opplevelsesrejse

Hvis du køber en oplevelsesrejse hos os, skal du ikke bruge tid og energi på logistikken, tjekke ruteplaner eller bekymre dig om der er ledige pladser på bussen. Vi sørger for transporten, og hjælper dig med at få de rigtige stempler i passet ved grænsen. Du kan se, hvilke muligheder du har for at komme på oplevelse ved Angkor Wat her.

Flybilletter til Siem Reap

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Siem Reap i god tid. Har du brug for et skræddersyet tilbud, der både indeholder flybilletter samt oplevelser i og omkring Siem Reap, kan du kontakte en af vores rejsekonsulenter.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Angkor Wat som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Angkor Wat skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Angkor Wat

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Angkor Wat. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt