Cambodja

Sejle i Cambodia

Video om 5 smukke oplevelser i Cambodia.

Sejl på Mekong Floden

Drømmer du om at sejle på Mekong Floden i Cambodja på din rejse? Det kan du med KILROY. Vi har flere forskellige sejlture i Cambodja, og det er bestemt en oplevelse der sætter prikken over i'et på din rejse. Hvis du elsker at sejle, livet på en båd, de naturoplevelser der hører med, så bør du ikke snyde dig selv for en sejltur på Mekong Floden.

Hvad er inkluderet i en sejltur på Mekong?

Overnatning ombord på båden samt de fleste måltider er inkluderet i din rejse på Mekong. Derudover har I naturligvis jeres kaptajn og guide med på rejsen. Nogle aktiviteter og oplevelser undervejs er inkluderet i prisen og andre er frivillige. Der er rig mulighed for at komme tæt på de lokale på jeres rejse ned af Mekong Floden. Alle detaljer står beskrevet under hver tur.

Har du spørgsmål?

Læs mere om sejlturene i Cambodja og på Mekong Floden forneden og kontakt en rejsekonsulent med dine spørgsmål. De elsker at hjælpe med at sammensætte rejser og give andre rejselystne oplevelser ude i verden. 

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY!

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt