Cebu Island

Stranden på Malapascua Island
 

Rejser til Cebu - dykning, mad og drinks

Cebu Island er et tropisk paradis i Filippinerne og består af Cebu Island og 167 andre øer. Her finder du de smukkeste strande. Tag ud at dykke eller tag ind i regnskoven og se det frodige landskab. Book din rejse til Cebu hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Cebu er den tættest beboede ø i Filippinerne og har en rig historie. Der er smukke strande og vilde dykkeroplevelser ud for den nordlige del af Cebu såvel som ved sydvest kysten. Cebu City er den største by og er som en mindre version af Manila. Den er energisk, vild, beskidt og larmende, hvilket kan være en oplevelse hvis man kommer fra Nordeuropa.

Cebu City

Cebu City kaldes for “Queen City of the South" og det er en populær destination for rejsende. Det er også den anden største og vigtigste by i Filippinerne med over 3,5 millioner indbyggere. Byen har mange store seværdigheder som er et besøg værd, fx Taoist Templet, hvor du får et indblik i øens relation til Kina. En stor del af befolkningen på Cebu stammer nemlig oprindeligt fra Kina.

Der er overraskende mange hvide sandstrande omkring byen, hvilket sjældent ses så tæt på en storby. Nogle er mere befolkede end andre, og du kan også finde uberørte områder.

Attraktioner i Cebu City

Lej en cykel og tag til “Tops” som bogstaveligt talt er navnet på Mount Busay. Herfra får du en fantastisk udsigt over byen. Du kan også tage en taxa, men det kan være lidt dyrt, da de afhænger af turister og kan finde på at skrue prisen op fordi at du er turist. Husk også at snuse til nattelivet i Cebu City. Der er mange barer, pubber og stand-up steder at vælge i mellem. I det gamle kvarter i Carlock Street kan du køre med en Tartanilla – en hyggelig hestevogn. Dette er en meget speciel og unik oplevelse. 

Moalboal

Moalboal Cebu Tropical Waterfall

Maden, drikkevarerne og dykning er nogle af de bedste aktiviteter at kaste sig ud i i Moalboal, et område af Cebu. På den sydvestlige side af Cebu Island cirka 90 km fra Cebu City, ligger Moalboal som er en genial destination til den eventyrlystne. Der er fede dykkersports og snorkel spots i Moalboal og ved den smukke White Beach lige nord for Moalboal, kan du svømme ud til koralrevet, som ligger kun 30 meter ude. Hvis du rejser cirka 20 km syd for Moalboal kommer du til Kawasan Waterfalls som ligger i en smuk regnskov. Tag derhen tidligt på dagen og undgå at møde for mange andre turister.

Malapascua Island

Malapascua Island Beach

Nord for Cebu finder du Malapascua Island. Her er det øens førsteklasses dykning der tiltrækker størstedelen af de besøgende. Denne idylliske ø har smukke strande og en glad befolkning. Dykning med rævehajer er et highlight når de svømmer i det lave vand, hvilket ikke sker mange steder i verden. Man kan sejle til Malapascua fra Maya, og der er en del hoteller og resorts på øen - bare husk at booke i forvejen. 

Book din rejse til Cebu hos KILROY. Vores rejsekonsulenter har selv været der og de deler ud af deres bedste rejseråd. Vi har billige flybilletter til Cebu, oplevelser på Cebu samt overnatning på denne smukke ø i Filippinerne. 

Kontakt