Dumaguete

Kirke i Dumaguete
 

Rejser til Dumaguete – byen med de søde mennesker

Dumaguete er mere end blot et stop-over inden turen går videre til dykkerspots og smukke øer. Byen er fyldt med liv, kultur og hyggelig stemning, særligt på grund af byens universiteter som tilføjer ungdomskultur og en del expats. Besøg Dumaguete på din rejse til Filippinerne!

Kom hurtigt videre:

Negros - ø i Filippinerne

Dumaguete er en større by på øen Negros Island i Filippinerne. Dumaguete bliver ofte omtalt som universitetsbyen på grund af de fire universiteter og et par colleges der ligger i byen. Faktisk ligger det første amerikanske universitet i Asien i Dumaguete, så du møder en masse studerende og et fedt ungdomsmiljø. Derudover er byen fyldt med rejsende fra alle verdens hjørner, primært på grund af øernes mange fede aktiviteter og nem adgang til Cebu Island. Dumaguete kaldes ofte 'byen med de rare lokale', og det er med god grund. Lokalbefolkningen er nemlig enormt venlig og så er byen også perfekt til afslapning og 'chillaxing' på din rejse.

Hvad skal jeg opleve i Dumaguete?

Gå tur på Rizal Boulevard. Boulevarden ved vandet er det perfekte sted at snuse til livsstilen og stemningen i Dumaguete. Se de lokale nyde deres frokost i det gode vejr og tag til det berømte Siliman University på boulevarden. Universitetets campus er i sig selv en stor oplevelse med den flotte arkitektur, biblioteket og det gamle museum. KILROY har dykning og frivilligt arbejde i Dumaguete, oplevelser der får dig tættere på de lokale og på naturen. Læs mere om oplevelserne og dykning og frivilligt arbejde i Dumaguete.

Dykning i Dumaguete

dyk i filippinerne - dyk i dumaguete

Kun 15 km syd for Dumaguete, i byen Dauin, finder du de bedste dykkerspots. Hvis du ikke er til dykning, kan du også opleve en af de smukke øer i Sumilon, Apo og Siquijor.

Hvordan rejser man til Dumaguete?

Du kan flyve til Dumaguete fra Manila eller du kan tage den mere tidskrævende, eller måske sjovere, færge fra Cebu City, Manila eller Dapitan.

Vejret i Dumaguete

Vejret i Dumaguete er som mange andre steder i Filippinerne med et tropisk klima. Gennemsnitstemperaturen i Dumaguete er på cirka 27 grader. Regnsæsonen strækker sig fra juni til september.

Want to know more about diving in the Philippines?
Read more

Book din rejse til Dumaguete

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt