Filippinerne

Dykning på Filippinerne

dyk på filippinerne - dykning filippinerneKILROY tilbyder både dykkercertifikat og dykkerture (hvis du allerede har et dykkercertifikat/dykkerbevis). Læs mere om de forskellige muligheder forneden.

Dykning på Filippinerne er en oplevelse i sig selv. Du får fornemmelsen af at træde ind i en anden verden og følelsen af at være 'på besøg' hos dyrene - dykning er simpelthen fantastisk! Mange får deres første erfaring med dykning under en backpackerrejse, hvor især et PADI Open Water Certificate er et populært valg. Der er hundredvis af muligheder for dykning over hele verden og Filippinerne er med rette et af verdens mest populære dykkerområder. Her åbner sig simpelthen en overdådighed af farver og liv, så snart man stikker hovedet under vandet.

Hvad kan jeg opleve når jeg dykker i Filippinerne?

De mere end 7000 øer, som Filippinerne består af, byder på masser af smukke koralrev, vrag og uopdagede dykkerspots. Derudover er Filippinerne en kendt dykkerdestination for makrodykning. Der er desuden mulighed for at se flere forskellige spændende havdyr, heriblandt skildpadder, hajer og hvis du er heldig hvalhajer.

Jeg vil gerne dykke på Filippinerne - hvad gør jeg?

Vi arbejder kun med de bedste dykkerskoler i Filippinerne. Dykkerinstruktørerne har mange års erfaring, gode anmeldelser og pålideligt dykkerudstyr. Hvis du bestiller et dykkerkursus i Filippinerne gennem KILROY er du garanteret en god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Har du spørgsmål om dykning i Filippinerne
Kontakt KILROY

Per side
Per side

Få mere information om dykning på Filippinerne og resten af verden
Kontakt KILROY

 
Dykning på Filippinerne
Panglao Island i Filippinerne er en af mange gode øer for dykning, det samme er Moalboal på den vestlige side af Cebu Island. Blot 10 minutters sejlads fra kysten finder man her en række indbydende undervandsscenarier fyldt med hammerhajer, skildpadder, rokker og selvfølgelig uendelige flokke af farverige fisk.

dykkerture på filippinerneSnyd heller ikke dig selv for en tur til Island of Comotes, en af de mere uspolerede øer og derfor med endnu flere uberørte og perfekte koralrev og paradisiske dykkersteder. Her er en fantastisk sigtbarhed, visse steder helt op til 30 meter. Det samme gælder for øen Hilutunga, der også varmt kan anbefales.

find nemo på filippinerne

Dyk blandt vrag i Filippinerne

Den mest særprægede dykkeroplevelse på rejsen til Filippinerne får du dog ved Camiguin Island, hvor den såkaldte Sunken Cemetery helt lever op til sit navn: en virkelig kirkegård der er sunket under havets overflade! Aldrig har dykning været så underlig og makaber! Camiguin Island er et besøg værd af andre årsager: her er rigtig gode muligheder for trekking på de syv vulkaner, der findes på øen. Også øens vulkanske kilder kan anbefales hvis man trænger til en dukkert midt i det hele.

dyk vrag - dykke ved vrag i udlandet

dykkerbevis filippinerne - dykkerskole filippinerne

Har du spørgsmål om dykning?
Kontakt KILROY
Kontakt